Familie Feest

Arrangement families

Een uitje bij AvatarZ kan je zowel alleen als met je gezin of familie beleven. Op openingsdagen kun je zo aan komen lopen en een klimuitrusting huren. Wanneer je groep wat groter is of wanneer je op drukkere momenten wilt klimmen (zaterdagmiddag of zonnige- en vakantiedagen) is het handiger om vooraf even te reserveren. Dit voorkomt eventueel onnodig wachten. Reserveren kan via online boeken of door even te bellen met AvaTarZ (0541 200207)

Doordat AvaTarZ zich op vrijwel alle leeftijdsgroepen richt, is het park uitstekend gericht voor gezin – en familie-uitjes. Binnen dit kader zijn we dan ook blij dat vele gezinnen ons park al hebben gevonden. Maar vandaag de dag zijn we meer dan het klimmen of discgolf. Wij bieden ook heerlijke gerechten aan op onze menukaart en de gasten kunnen lekker nazitten in onze grote houten BlokHut of op ons Terraz.

Arrangementen

Veelal worden de activiteiten in arrangementen geboekt. Startend met een heerlijke (Fair Trade) koffie met appeltaart van de ‘Gulle lach’ maakt de groep zich vervolgens klaar voor de activiteit. Behalve klimmen en discgolf bieden we hiertoe een ruim scala aan sport, spel en outdoor-activiteiten. Na vervolgens een mooie combinatie van inspanning en ontspanning is het wederom gezellig nazitten op ons terraz. En afhankelijk wat de gast wil, kunnen we voor grotere families in een warm- en koud buffet of stoere BBQ voorzien. AvaTarZ is daarmee een complete dag uit met spanning, uitdaging, plezier en heerlijke gerechten.

 

Vraag een vrijblijvende offerte met alle mogelijkheden aan via info@avatarz.nl