Kinderfeestje Aarde

Een feestje bij AvaTarZ is kicken en een onvergetelijk moment! Zowel voor de jarige als voor de vriendjes en vriendinnetjes. Behalve het feest is hierbij fantastisch om te zien hoe kinderen hun grenzen verleggen. Want behalve de fun krijgt hun zelfvertrouwen vaak een enorme boost. Misschien een reden dat AvaTarZ nogal eens de stempel: ‘vet-gaafste-kinderfeestje-ooit’ krijgt.

Het thans gekozen Aarde arrangement kost € 13,50 p.p. en gaat uit van minimaal 6 kinderen. Het arrangement bevat:

    • gebruik grote SpringkuZZen
    • Eigen tafel
    • Cool ijZje
    • Donuts met onbeperkt ranja
  • Verrassing

Zijn de kinderen allen minimaal 10 jaar en wil de jarige liever op het hoge parcours klimmen dan is de meerprijs hiervoor € 4,- per kind. De klimtijd is dan een half uur langer !

Graag maken we een voorstel voor het kinderfeest van je wensen. Klik hier en vul de gevraagde gegevens in. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een voorstel. Voor de andere kinderfeest arrangementen vanaf 6 kinderen klik op de opties: LuchtWater of Vuur of vergelijk hieronder de arrangementen.

Wil je het feestje vieren met minder dan 6 kinderen, boek dan online het klimmen. Ben je tot slot lid van de FC Twente Kidsclub, klik dan even de volgende link aan en zie jouw voordeel bij AvaTarZ: http://www.fctwente.nl/kidsclub/vriendjes-acties

Foto ijsje:

AardeLuchtWaterVuur
Kidzparscours
SpringkuZZen
Eigen tafel
Cool IjZje
Onbeperkt ranja
Verrassing
Burger of Knak
Taart
Donut