De Frisse Start

Wilt u in 2018 fris van start? Combineer dan een fraaie ochtend- of middag wandeling in de natuur van het Hulsbeek met gezelligheid en snuisterijen in onze fraaie blokhut. Bij AvaTarZ is het allemaal verzorgd.

Neem de frisheid voor en laat u ontvangen met thee/koffie en zelfgemaakte kniepertjes of rolletjes. Na het ontvangst en de hartelijke nieuwjaarswensen gaan we op pad. Onderwijl vertellen we over 2017 en ver daarvoor. Over Twentse helden en sagen.

Weer teruggekomen bereiden we een warm welkom voor met vuurkorven en een glaasje Boerenjongens of Warme ‘Gloeiwijn’. Tijdens de pubquiz blikken we nog even terug op 2017, waarna we bij de open haard lekker bij- en door kunnen kletsen. De aansluitende borrel is vervolgens zeer geschikt  om goede voornemens uit te wisselen. (Natuurlijk hebben we voor de gast met het meest unieke voornemen een AvaTarZ presentje gereed liggen). Indien gewenst kunnen we ook alle goede voornemens samen vatten tot een verhaal of gedicht.

Bijgaand vindt u een voorbeeld arrangement Frisse start. De kosten van dit arrangement vanaf 33,75 p.p.  bij minimaal 20 deelnemers.

Voorbeeld programma :

  • 14:00 – 14:30 Ontvangst met Koffie/thee met kniepertjes /rolletjes
  • 14:30 – 16.00 Frisse wandeling met Twentse verhalen
  • 16:00 – 16.15 Warm ontvangst met Boerenjongens of Gluhwein
  • 16.15 –  17.00 Pubquiz over 2017
  • 17.00 – 18:00 Naborrelen met warme hapjes.

Heeft u  interesse in onze frisse start of wilt u meer weten over onze andere arrangementen zoals Gloeiend einde, Expeditie AvaTarZ of onze Haka ? Kom gerust langs om een kijkje te nemen en de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een (Oldenzaals) bakje koffie of vul hier het contactformulier in.

U hoort spoedig van ons of zoals ze in Twente zeggen ” ut komt dran ” .