Expeditie AvaTarZ

Beleef een mooie actieve dag in de natuur met teambuilding, competitie en lekker eten. Bij AvaTarZ is de gehele personeelsactiviteit verzorgd. Bij onze nieuwe activiteit: Expeditie AvaTarZ ga je lekker met collega’s of teamleden in competitie. De Expeditie is geïnspireerd door het populaire televisie programma Expeditie Robinson . De deelnemers worden ingedeeld in teams die het in proeven tegen elkaar opnemen. De proeven vinden uiteraard lekker buiten plaats. Ze zijn uiteenlopend en testen je op het gebied van kennis, inzicht en behendigheid. Daarbij komen natuurlijke elementen zoals water en vuur aan bod.

Afhankelijk van de groepsgrootte worden de teams ingedeeld. De teams kiezen hun eigen captain en zijn zichtbaar aan de verschillende kleuren bandana’s. Uiteraard probeer je met je team zoveel mogelijk proeven te winnen, om uiteindelijk in het eindspel de overwinning te pakken.

Voorbeeld arrangement Expeditie AvaTarZ:

  • 13:45 – 14:30 Koffie/thee met appelgebak
  • 14:30 – 15.20 Expeditie AvaTarZ ronde 1
  • 15:20 –  15.40 Pauze drankje
  • 15:40 –  16:30 Expeditie AvaTarZ ronde 2
  • 17.00 – 19:00 Koud en warm buffet of afsluitende BBQ.

Heb je interesse in Expeditie AvaTarZ of wil je meer weten over onze andere personeelsuitjes/zakelijke arrangementen zoals Samen naar de Top of onze Haka ? Kom gerust langs om een kijkje te nemen en de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een (Oldenzaals) bakje koffie of vul hier het contactformulier in.