Workshops AvaTarZ

Storytelling

In de snel veranderende wereld vol met externe geheugens is storytelling belangrijk. Samen met o.a. het vermogen tot samenwerking en authenticiteit worden het wel de kerncompetenties voor de toekomst genoemd. Hoe kun je snel en overzichtelijk je verhaal vertellen? Met kop, eind en een boeiend betoog ertussen over hetgeen je drijft of verandert wilt zien. Helder, krachtig en overtuigend. Klik hier voor meer informatie.

Digitale fotografie

Workshop voor beginners met veel praktische tips en onderlinge uitwisseling van eigen en andermans ideeën. Geen moeilijke zaken als diafragma of sluitertijden, maar gewoon tips en tricks van de amateur voor de liefhebber. Waar let je op en wat wil je graag vastleggen? Klik hier voor meer informatie.

Teambuilding vanuit Passie

Hoe sterk is het team? Ga je voor een ander door het vuur? Wat weet je eigenlijk van je collega’s? Heb je lol in je werk? Krijg je steun van je leidinggevenden? Weten zij wat jou boeit?

Wat houdt teambuilding vanuit Passie in? Klik hier voor meer informatie.

Sagentocht & mysterieus Twente

Ken jij de geheimen van Twente? De folklore en lokale gebruiken? En weet jij wat de voorouders – Germanen en Kelten – allemaal uitspookten op dezelfde grond waar nu gewoon leven lijkt te zijn? Laat je meevoeren in een spannende en humoristische Sagentocht van AvaTarZ die je een aantal grootse onthullingen oplevert. Klik hier voor meer informatie.