Teambuilding vanuit Passie

Hoe sterk is het team? Ga je voor een ander door het vuur? Wat weet je eigenlijk van je collega’s? Heb je lol in je werk? Krijg je steun van je leidinggevenden? Weten ze wat jou boeit?

Het zijn zomaar vragen die overal gelden. En voor de meeste cliënten tot nu toe gold het specifiek voor het werk. Maar het is natuurlijk ook toepasbaar voor de sport, vriendschap en families. Want hoe goed ken je eigenlijk je sociale omgeving? Wil je deze beter leren kennen? Vanachter je beeldscherm via Facebook? Of gewoon door goed contact.

Passie

AvaTarZ gelooft dat passie de ultieme drijfveer is van de mens. Een innerlijke inspiratie tot ontwikkeling en uitdaging in wat je leuk vind. Leren is dan makkelijk en gaat als vanzelf. Maar hoe hou je mensen gepassioneerd? Hoe blijven ze zich ontwikkelen? Waar halen ze energie en inspiratie vandaan?

Samenwerking

Het team is zo sterk als de zwakste schakel! We kennen het gezegde uit de sport. Parallellen zijn er met het zwarte schaap van de familie, maar ook die eigenwijze betweter op het werk. Menselijkerwijs zijn we dan snel geneigd te isoleren. Wij tegen hij of zij in plaats van wij samen. Maar wat is verstandiger? Wat maakt het team sterker?

Verbinden

Verbinden is de kern tot succes in samenwerking. Zo ontstaat een team. Het moet worden gebouwd. Maar hoe doe je dat in een cursus? En wat ga je dan doen? Het antwoord is: wij niet zoveel. Onze

kunst is de mensen onderling te laten praten. Over hetgeen ze het liefste doen: hun passies. Het is een soort vervolg op de workshop storytelling.

Interesse of wil je meer weten over onze andere workshops? Kom gerust langs om een kijkje te nemen en de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een (Oldenzaals) bakje koffie of vul hier het contactformulier in.