Nieuwsblok

*** HERFST PROGRAMMA ***

Het is weer Herfstvakantie en dat betekent dat we extra open zijn!

Woensdag 18 t/m vrijdag 20 oktober : 12.30- 18.00 uur

Zaterdag 21 en zondag 22 oktober     : 11.00 – 18.00 uur

Dinsdag 24 t/m zondag 29 oktober  : 11.00 – 18.00 uur

Van dinsdag 24 t/m vrijdag 27 Oktober voor ouders, opa’s en oma’s die met de (klein)kinderen komen klimmen hebben we een gratis kopje koffie of thee gereed staan. U hoeft ook niet te betalen als u met de kinderen meeloopt en/of foto’s maakt in ons klimbos. Maarrr… U kunt natuurlijk ook lekker mee klimmen op het lage of hoge parcours.

Op woensdagmiddag 25 Oktober kan iedereen met onze mascotte Addie op de foto en staat de BBQ op het TerraZ om zelf een lekkere Herfstburger te bakken voor slechts €2.50,-
Natuurlijk ook even op de kabelbaan en het te gekke springkuZZen om je energie kwijt raken.

Voor iedereen van 18+ hebben we in deze week ook een heerlijk Bokbiertje op de kaart gezet. Prima om na het klimmen nog even op ons TerraZ of in onze BlokHut mee na te genieten.

Tip: Wandel & Win: je kunt het klimmen ook prima combineren met een stoere wandeling over Het Hulsbeek. Er is een prachtige route welke je langs prachtige plekjes en honderden paddenstoelen voert. Genoeg eikels, kastanjes en mooie bladeren om te zoeken. Neem je fototoestel of telefoon mee en zet jouw mooiste foto van een mooie paddenstoel  op onze AvatarZ  Facebook pagina en je maakt kans op een Klimbon voor het nieuwe seizoen. Doen dus!

Kom dus de boom in en maak er samen met onze instructeurs een coole middag van!

*** Leukste uitje van Overijssel! ***

AvaTarZ is gekozen tot het leukste uitje van Overijssel. In de jaarbeurs Utrecht ontvingen Dustin en Michel namens AvaTarZ de Trofee uit handen van ANWB directeur Frits van Bruggen. We zijn natuurlijk enorm blij met deze publieksprijs. Graag bedanken we al onze fans en ambassadeurs voor het stemmen.

*** Sportverkiezing Enschede 2017 ***

Vrijdag 15 september vond in Enschede de Sportverkiezing 2017 plaats. Mooie avond georganiseerd door Sportaal en AvaTarZ was erbij om Sven Peters , winnaar in de categorie Sporttalent , een Klim arrangement aan te bieden. Sven is al lang zeer succesvol bezig als springruiter en dit jaar Nederlands kampioen bij de junioren.
Sven van harte en Sportaal dank voor de leuke avond.