Een uniek bedrijfsuitje in Twente. Aaneenschakeling van hoogtepunten!

Ben je met je collega’s op zoek naar een stoer, grensverleggend bedrijfsuitje in Twente? Dat voor iedere medewerker toegankelijk is? Bij AvaTarZ in Overijssel creëren we speciaal voor jouw bedrijf een compleet verzorgde dag of middag, waarbij de natuur, het buitenleven én teambuilding centraal staan. Met een bedrijfsuitje in Twente inspireren we jullie om in een andere setting nóg beter samen te werken. Dit kan met expeditie AvaTarZ, de Break In of op ons grensverleggende klimparcours. Geen suf bedrijfsuitje dus, maar een actieve topdag in Twente in de natuur! 

Teambuilden op een actieve, maar wel ontspannen manier! De zakelijke arrangementen zijn helemaal aan te passen aan jullie wensen en behoeften. Combineer het klimmen op ons klimparcours in Twente bijvoorbeeld met de HAKA, Of kies de prikkelende Break In challenge dan wel de ondernemende Expeditie AvaTarZ. Om het teamgevoel te completeren, kan de topdag worden afgesloten met een heerlijke BBQ of buffet. 

Onderstaande arrangementen zijn te boeken vanaf 15 personen.

 

 • Uniek bedrijfsuitje in de (buiten)lucht
 • Compleet verzorgde dag
 • Sportief en ontspannen
 • Teambuilden op grote hoogte
 • Grensverleggend

Kies een arrangement dat past bij jouw groep.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Ontvangst met koffie en thee
 • Appelgebak
 • HAKA / Break-In
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • BBQ / Buffet / Pizza
 • 2 Drankjes p.p.

vanaf €38 p.p.

4.5 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Ontvangst met koffie en thee
 • Appelgebak
 • HAKA / Break-In
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • BBQ / Buffet / Pizza
 • Onbeperkt drank

vanaf €98 p.p.

8 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Break In

Breek niet uit, maar breek in bij AvaTarZ!  In de buitenlucht dagen we je uit voor de ‘omgekeerde’ Escape Room. Op ons terrein van 4 ha. Speel je namelijk met de basiselementen van de natuur: lucht, aarde water en vuur. De opdrachten staan hiervoor in een speciaal ontworpen boekje als leidraad.  Met een instructeur als (nood)hulp op de achtergrond. Met je team trotseer je de elementen. Wanneer je de opdrachten hebt afgerond en de symbolen hebt weten te bemachtigen, kun je de codes van Eytukan kraken op de mysterieuze draaischijf. Het snelste team ontdekt de magie van de sleutel en kan na binnenkomst genieten van een heerlijke traktatie.  

 

Expeditie AvaTarZ

Ga met je teamleden de competitie aan met het op het populaire Expeditie Robinson geinspireerde “Expeditie AvaTarZ”. Battle met de ander teams tijdens verschillende uitdagende proeven. Verleg jullie grenzen en test elkaars kennis, inzicht en behendigheid om zo nog beter te leren samenwerken en natuurlijk om de deelnemers uit het andere team te verslaan. Afhankelijk van de groepsgrootte worden de teams ingedeeld. De teams kiezen hun eigen captain en zijn zichtbaar aan de verschillende kleuren bandana’s. Een actief bedrijfsuitje in Twente in de buitenlucht!  

BBQ

Onze visie op duurzaamheid en kwaliteit vertaalt zich door naar ons horecaconcept. We kiezen voor een stoere BBQ-uitstraling met keurslagers kwaliteit (o.a. biefstuk, shaslick, sate, hamburger, karbonade, zalm). Samen met frisse salades maken we de BBQ compleet met diverse soorten stokbrood en natuurlijk lekkere sauzen (ook satesaus). Voor elk wat wils.  

Anders dan de gasbarbecues bieden we ook de optie van de houtgestookte barbecue (zie foto). Deze vorm van barbecueën duurt langer, is superstoer en heeft bijzondere producten. Het is meer een belevingsbarbecue en is inclusief een grillmaster vanuit AvaTarZ. Behalve luxe vlees- en vissoorten als entrecote, rib-eye, zalm en garnalen omvat deze houtgestookte BBQ o.a. ook gevulde portobello’s en – paprika’s. Het is daarmee ook voor vegetariërs een feestje. 

HAKA

Deze symbolische dans stamt van de Maori’s in Nieuw Zeeland. De HAKA kenmerkt zich door krachtige gebaren en sterke kreten die als doel hebben om de tegenstander te imponeren. Het leren van de HAKA is een perfecte teambuildingsactiviteit, waarbij uitstraling, emotie en plezier centraal staan! 
De bekendste HAKA is de Ka Mate. Deze HAKA wordt altijd door het Nieuw-Zeelandse Rugbyteam, de All Blacks, vóór het begin van iedere wedstrijd uitgevoerd. 

Wil je samen met vrienden of collega’s de HAKA leren? Dan is plezier verzekerd. Maar daarnaast ervaar je ook het gevoel van eenheid. De workshop HAKA duurt ongeveer een uur en wordt vaak gecombineerd met een andere activiteiten bij een team– of bedrijfsuitje.   

AvaTarZ Lounge

Binnen met buiten verbinden. Dat was de achterliggende opdracht voor de vernieuwing en verduurzaming van onze lounge bij AvaTarZ. Donderdag 16 juni hebben we die vol trots geopend.
Om het seizoen te kunnen verlengen moest de lounge verwarmd en geïsoleerd worden. Het werd het startsein voor een complete metamorfose. Voor dit 5 maanden durende project is eerst de buitenste houtlaag verwijderd. Vervolgens is aan de voorzijde van het pand een lange pui met ramen (dubbel glas) geplaatst waardoor veel licht binnenkomt. Om het in de winter warm en in de zomers koel te houden is een extra isolatieschil aangebracht op de wand waarna het hout opnieuw aan de buitenzijde is aangebracht (hergebruik). Door de plaatsing van vloerverwarming met warmtepomp is het verduurzamingstraject geoptimaliseerd.
Om de lounge verder geschikt te maken voor grote groepen en vergaderarrangementen zijn toiletten aan de achterzijde geplaatst Kroeze interieurbouw heeft vervolgens meegewerkt aan een groen-blauw gestylde inrichting met veel planten in het pand. Als kers op de taart hebben we een muurschildering laten maken van Avatar en Tarzan die mede verbeeldt waar AvaTarZ voor staat.
Het resultaat is warm, cool, natuurlijk en verrassend.
Kom vrijblijvend eens kijken.

Pizza Party

Bij AvaTarZ draait veel om hout. De link naar lekker eten en een hout gestookte oven is dan ook snel gemaakt. Als alternatief voor een Barbecue biedt AvaTarZ de Pizza Party. Hierbij bereidt onze pizzabakker het deeg en belegt de bodem met de lekkerste ingrediënten. De pizza’s gaan vervolgens een aantal minuten in de oven om ze heerlijk afgebakken te serveren. Hiertoe slicen we de pizza’s en delen ze rond, zodat iedereen tijdens de borrel kan genieten van de verschillende pizzapunten. In overleg kunnen de gasten natuurlijk meehelpen met het voorbereiden en beleggen van de pizza’s. Samengevat is de Pizza Party: feestelijk, actief en vooral erg lekker!

Wat anderen zeggen

 • Hartelijk dank voor de leuke middag die mijn collega’s bij u hebben gehad. Ook erg leuk dat we de foto’s van zipline kunnen downloaden.
  Ik heb aan mijn collega’s feedback gevraagd over deze activiteit en heb alleen maar positieve reacties ontvangen dus ik zou zeggen; ga vooral zo door!

  Esther

 • Volgens mij heeft een ieder van ons zich vermaakt tijdens het uitje bij uw organisatie. Ik denk dat het voor velen een mooie/ unieke ervaring is geweest. We zijn goed verzorgd en de uitleg vooraf was duidelijk. Het was al met al een geweldige middag en ik zou het anderen ook aanraden om bij uw organisatie te gaan klimmen.

  Jan

 • Dank je wel voor jullie organisatie van een gezellige middag voor onze groep. (We hebben alleen enthousiaste reacties van collega’s ontvangen naderhand)
  Het was prima verzorgd:
  - koffie&Taart en de slagroom prima,
  - klimmen hebben mijn collega’s met veel plezier gedaan,
  - de Expeditie was gezellig onderhoudend
  - de afsluitende bbq was meer dan prima verzorgd (goed, lekker en meer dan voldoende) en op een mooi plekje voor onze groep
  - en de manier van drankjes (met een pot vol muntjes) is ons goed bevallen.
  - En niet te vergeten plezierige mensen tijdens de spellen en in de bediening
  Kortom een uiterst geslaagde middag, bedankt jullie allemaal daarvoor.

  Hans

Een vraag over bedrijfsuitje

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Avatarz

AvaTarZ is het grootste klimpark van Twente, Overijssel en zelfs Nederland. Naast een uitdagend klimparcours met 110 verschillende hindernissen variërend in moeilijkheidsgraad en hoogte, kun je bij AvaTarZ in Overijssel terecht voor verschillende teambuildingsactiviteiten voor je bedrijfsuitje of personeelsuitje of teamuitje. Actieve uitdagingen, maar ook gave workshops en unieke vergaderarrangementen behoren tot de mogelijkheid. Neem contact met ons op voor een arrangement dat helemaal past bij jouw bedrijf en medewerkers. Samen creëren we een bedrijfsuitje om nooit te vergeten!