Een uniek bedrijfsuitje in Twente. Aaneenschakeling van hoogtepunten!

Ben je klaar met het thuiswerken en ben je met je collega’s op zoek naar een stoer, grensverleggend bedrijfsuitje in Twente? Dat voor iedere medewerker toegankelijk is? Bij AvaTarZ in Overijssel creëren we speciaal voor jouw bedrijf een compleet verzorgde dag of middag, waarbij de natuur, het buitenleven én teambuilding centraal staan. Met een bedrijfsuitje in Twente inspireren we jullie om in een andere setting nóg beter samen te werken. Dit kan met expeditie AvaTarZ, de Break In of op ons grensverleggende klimparcours. Geen suf bedrijfsuitje dus, maar een actieve topdag in Twente in de natuur! 

Teambuilden op een actieve, maar wel ontspannen manier! De zakelijke arrangementen zijn helemaal aan te passen aan jullie wensen en behoeften. Combineer het klimmen op ons klimparcours in Twente bijvoorbeeld met de HAKA, Of kies de prikkelende Break In challenge dan wel de ondernemende Expeditie AvaTarZ. Om het teamgevoel te completeren, kan de topdag worden afgesloten met een heerlijke BBQ of buffet. 

Onderstaande arrangementen zijn te boeken vanaf 15 personen. Wanneer je met minder personen wilt komen, verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

Waarom Avatarz

 • Uniek bedrijfsuitje in de (buiten)lucht
 • Compleet verzorgde dag
 • Sportief en ontspannen
 • Teambuilden op grote hoogte
 • Grensverleggend

Kies een arrangement dat past bij jouw groep.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Ontvangst met koffie en thee
 • Appelgebak
 • HAKA / Break-In
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • BBQ / buffet
 • 2 Drankjes p.p.

vanaf €31.50 p.p.

4.5 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Ontvangst met koffie en thee
 • Appelgebak
 • HAKA / Break-In
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • BBQ / buffet
 • Onbeperkt drank

vanaf €78.50 p.p.

8 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Break In

Breek niet uit, maar breek in bij AvaTarZ Buiten …. op Covid-proof afstand dagen we je uit voor de omgekeerde Escape Room. Op ons terrein van 4 ha. speel je namelijk met de basiselementen van de natuur: lucht, aarde water en vuur. De opdrachten staan hiervoor in een speciaal ontworpen boekje als leidraad.  Met een instructeur als (nood)hulp op de achtergrond. 

Met je team trotseer je de elementen. Wanneer je de opdrachten hebt afgerond en de symbolen hebt weten te bemachtigen, kun je de codes van Eytukan kraken op de mysterieuze draaischijf. Het snelste team ontdekt de magie van de sleutel en kan na binnenkomst genieten van een heerlijk traktatie. 

Expeditie AvaTarZ

Expeditie AvaTarZ is erg populair als bedrijfsuitje. Ga met je collega’s of teamleden de competitie aan met op het populaire Expeditie Robinson geïnspireerde ‘Expeditie AvaTarZ’. In teams voeren jullie de uitdagende proeven uit. Verleg jullie grenzen en test elkaars kennis, inzicht en behendigheid om zo nóg beter te leren samenwerken en natuurlijk om je collega’s uit de andere teams te verslaan! Een actief bedrijfsuitje in Twente in de buitenlucht! 

BBQ

Onze visie op duurzaamheid en kwaliteit vertaalt zich door naar ons horecaconcept. We kiezen voor een stoere BBQ-uitstraling met keurslagers kwaliteit (biefstuk, shaslick, sate, hamburger, karbonade, zalm). Samen met frisse salades maken we de BBQ compleet met diverse soorten stokbrood en natuurlijk lekkere sauzen (ook satesaus). Voor elk wat wils. 
Anders dan de gasbarbecues bieden we ook de optie van de houtgestookte barbecue (zie foto). Deze vorm van barbecueën duurt langer, is superstoer, heeft bijzondere producten, maar vraagt wel bakdeskundigheid vanuit de groep of via AvaTarZ.

HAKA

Deze symbolische dans wordt als sinds de oorsprong door de Maori’s bij verschillende bijzondere gelegenheden opgevoerd. De HAKA kenmerkt zich door krachtige gebaren en sterke kreten die samen als doel hebben om de tegenstander te imponeren. Het leren van de HAKA is een perfecte teambuildingsactiviteit, waarbij uitstraling, emotie en plezier centraal staan! 
De bekendste HAKA is de Ka Mate. Deze HAKA wordt altijd door het Nieuw-Zeelandse Rugbyteam, de All Blacks, vóór het begin van iedere wedstrijd uitgevoerd. De krachtige gebaren en vooral de eenheid die het team uitstraalt, maken onmiskenbaar indruk op de tegenstander. 

Twentse Toplunch

Waar proef je brood zoals het bedoeld is? Goed gerezen, natuurlijke ingrednten en een heerlijk geurende korst! In mooie vormen en in combinaties van rustique wit tot donker meergranen.   
Bij AvaTarZ krijg je de smaak te pakken en snij je zelf de plakken …. lekker dik! 
Ook beleggen doe je zelf…. lekker dik. Met luxe kazen, heerlijke vleeswaren of vis. Maar het kan natuurlijk ook lekker zoet. 
De Twentse Toplunch wordt gecompleteerd met koffie/thee, yoghurt, vers fruit en natuurlijk melk en jus d’orange.

Uniek Vergaderen

Bedrijven die zoeken naar de optimale mix van teambuilding en training-vergadering kunnen natuurlijk ook terecht op de unieke vergaderlocatie bij AvaTarZ. In een andere omgeving ontstaan vaak nieuwe inzichten en voel je je meer geïnspireerd. In onze prachtige houten blokhut of onder de veranda’s geven wij je de mogelijkheid om te vergaderen midden in de Twentse natuur. Op het Hulsbeek vind je onze vergaderruimtes, die waarschijnlijk totaal anders zijn dan de vergaderlocaties die je gewend bent.

Wat anderen zeggen

 • We hebben een topmiddag gehad!
  Top service en we zijn weer lekker grensverleggend bezig geweest op het mooie parcours 😊

  Loes

 • Volgens mij heeft een ieder van ons zich vermaakt tijdens het uitje bij uw organisatie. Ik denk dat het voor velen een mooie/ unieke ervaring is geweest. We zijn goed verzorgd en de uitleg vooraf was duidelijk. Het was al met al een geweldige middag en ik zou het anderen ook aanraden om bij uw organisatie te gaan klimmen.

  Jan

 • Dank je wel voor jullie organisatie van een gezellige middag voor onze groep. (We hebben alleen enthousiaste reacties van collega’s ontvangen naderhand)
  Het was prima verzorgd:
  - koffie&Taart en de slagroom prima,
  - klimmen hebben mijn collega’s met veel plezier gedaan,
  - de Expeditie was gezellig onderhoudend
  - de afsluitende bbq was meer dan prima verzorgd (goed, lekker en meer dan voldoende) en op een mooi plekje voor onze groep
  - en de manier van drankjes (met een pot vol muntjes) is ons goed bevallen.
  - En niet te vergeten plezierige mensen tijdens de spellen en in de bediening
  Kortom een uiterst geslaagde middag, bedankt jullie allemaal daarvoor.

  Hans

Over Avatarz

AvaTarZ is het grootste klimpark van Twente, Overijssel en zelfs Nederland. Naast een uitdagend klimparcours met 110 verschillende hindernissen variërend in moeilijkheidsgraad en hoogte, kun je bij AvaTarZ in Overijssel terecht voor verschillende teambuildingsactiviteiten voor je bedrijfsuitje of personeelsuitje of teamuitje. Actieve uitdagingen, maar ook gave workshops en unieke vergaderarrangementen behoren tot de mogelijkheid. Neem contact met ons op voor een arrangement dat helemaal past bij jouw bedrijf en medewerkers. Samen creëren we een bedrijfsuitje om nooit te vergeten!