Vriendenuitje in Twente organiseren? Beleef een actief dagje uit in de buitenlucht!

Zoek je een vriendenuitje in Twente waar jij en je vrienden nog lang over zullen napraten? Bij AvaTarZ beleef je een dagje uit met je vrienden om nooit te vergeten! Wij bieden verschillende activiteiten voor jouw vriendenuitje in Overijssel. Op het uitdagende klimparcours van AvaTarZ in Overijssel beleven jullie spannende momenten op grote hoogte. Moedig elkaar aan om de grenzen op te zoeken en haal er als vriendengroep alles uit! Komen jullie tijdens jullie vriendenuitje in Twente met z’n allen tot het spectaculaire einde: de zipline? 

Bij AvaTarZ in Deurningen beleef je een unieke en actieve dag in de buitenlucht. Met een vriendenuitje bij AvaTarZ in Twente gaan jullie op een ontspannen, gezellige en sportieve manier strijden, maar vooral een leuke dag beleven! Hoe jullie die dag willen indelen is helemaal aan jullie. Jullie kunnen met je vrienden langskomen om te klimmen op het grootste klimparcours van Nederland of een compleet verzorgde dag inclusief hapjes en drankjes en andere activiteiten, zoals de ‘Expeditie AvaTarZ’ of Break-In beleven. Voor iedere vriendengroep hebben we wat wils! 

Onderstaande arrangementen zijn te boeken vanaf 15 personen. Wanneer je met minder personen wilt komen verzoeken wij je contact met ons op te nemen. 

 

Waarom Avatarz

 • Uniek en actief uitje
 • Gezelligheid en competitie
 • Geheel zelf samen te stellen
 • Grensverleggend
 • Combineer met andere activiteiten

Kies een arrangement dat past bij jouw groep.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Ontvangst met koffie en thee (optioneel: met appelgebak of krentenwegge)
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • Lunch
 • Pauze drankje
 • Break-In
 • BBQ / buffet
 • Afsluitend drankje

vanaf €24 p.p.

3 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Ontvangst met koffie en thee (optioneel: met appelgebak of krentenwegge)
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • Lunch
 • Pauze drankje
 • Break-In
 • BBQ / Buffet
 • 4 Drankjes p.p.

vanaf €79.75 p.p.

8.5 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Expeditie AvaTarZ

Expeditie AvaTarZ is erg populair als vriendenuitje. Ga met je vrienden de competitie aan met op het populaire Expeditie Robinson geïnspireerde ‘Expeditie AvaTarZ’. In teams voeren jullie de uitdagende proeven uit. Verleg jullie grenzen en test elkaars kennis, inzicht en behendigheid om zo nóg beter te leren samenwerken en natuurlijk om je vrienden uit de andere teams te verslaan! Een actief bedrijfsuitje in Twente in de buitenlucht! 

Klimmen

Met de in totaal 110 uitdagende hindernissen en meer dan zes verschillende routes is AvaTarZ in Overijssel het grootste klimpark van Nederland. En In de laatste vergelijkende testen van de ANWB ook als beste getest.  
Op de aaneenschakeling van hoogtepunten, start je bij het hoge klimparcours met je team op een hoogte van zes meter. De in moeilijkheid variërende uitdagingen zoals de rollende stijgbeugels of de Tarzan Jump brengen jullie uiteindelijk naar een hoogte van twaalf meter, waarvandaan jullie met de een zipline over 200 meter weer naar het beginpunt ‘vliegen. Uitdagend en enorm kicken! 

BBQ

Onze visie op duurzaamheid en kwaliteit vertaalt zich door naar ons horecaconcept. We kiezen voor een stoere BBQ-uitstraling met keurslagers kwaliteit (biefstuk, shaslick, sate, hamburger, karbonade, zalm). Samen met frisse salades maken we de BBQ compleet met diverse soorten stokbrood en natuurlijk lekkere sauzen (ook satesaus). Voor elk wat wils. 
Anders dan de gasbarbecues bieden we ook de optie van de houtgestookte barbecue (zie foto). Deze vorm van barbecueën duurt langer, is superstoer, heeft bijzondere producten, maar vraagt wel bakdeskundigheid vanuit de groep of via AvaTarZ  

Break In

Breek niet uit, maar breek in bij AvaTarZ Buiten …. op Covid-proof afstand dagen we je uit voor de omgekeerde Escape Room. Op ons terrein van 4 ha. speel je namelijk met de basiselementen van de natuur: lucht, aarde water en vuur. De opdrachten staan hiervoor in een speciaal ontworpen boekje als leidraad.  Met een instructeur als (nood)hulp op de achtergrond. 

Met je team trotseer je de elementen. Wanneer je de opdrachten hebt afgerond en de symbolen hebt weten te bemachtigen, kun je de codes van Eytukan kraken op de mysterieuze draaischijf. Het snelste team ontdekt de magie van de sleutel en kan na binnenkomst genieten van een heerlijk traktatie. 

HAKA

Deze symbolische dans wordt als sinds de oorsprong door de Maori’s bij verschillende bijzondere gelegenheden opgevoerd. De HAKA kenmerkt zich door krachtige gebaren en sterke kreten die samen als doel hebben om de tegenstander te imponeren. Het leren van de HAKA is een perfecte teambuildingsactiviteit, waarbij uitstraling, emotie en plezier centraal staan! 
De bekendste HAKA is de Ka Mate. Deze HAKA wordt altijd door het Nieuw-Zeelandse Rugbyteam, de All Blacks, vóór het begin van iedere wedstrijd uitgevoerd. De krachtige gebaren en vooral de eenheid die het team uitstraalt, maken onmiskenbaar indruk op de tegenstander. 
Wil je samen met vrienden of collega’s de HAKA leren? Dan is plezier verzekerd. Maar daarnaast ervaar je ook het gevoel van eenheid. Samen sterk in een krachtig team. De workshop HAKA duurt ongeveer een uur en wordt vaak gecombineerd met een andere activiteiten bij een teamof bedrijfsuitje 

Terras

Ons zonovergoten terras is 2020 volledig vernieuwd en opnieuw ingericht. Het terras is gelegen achter de receptie en biedt veel ruimte. De inrichting is met stoere tafels en praktische stoelen en banken. Dicht bij de grote weg beleef je een hele andere wereld omringt door natuur.  Door de mooie ligging biedt het veel zonuren. Maar mocht het te warm worden, is er mogelijkheid om de schaduw op te zoeken. 
Het vernieuwde terras is zo ingericht dat de 1,5 meter afstand houden gemakkelijk is. Door het gebruik van looppaden en éénrichtingsverkeer hanteren wij de RIVM-maatregelen. Wij proberen het besmettingsniveau zo laag mogelijk te houden. Daarvoor gebruiken wij glazen flesjes frisdrank, kartonnen (wegwerp) bekers voor de koffie/thee, papieren menukaarten (worden na gebruikt weggegooid) en uiteraard worden de tafels na gebruik schoongemaakt. Verder worden de toiletten regelmatig gedesinfecteerd. 

Wat anderen zeggen

 • We hebben gisteren een zeer leuke klimervaring gehad bij jullie. Alles was goed geregeld en we hadden ruim de tijd om een aantal parcours te verkennen!
  We misten alleen de kleedkamers. Als je namelijk van je werk komt en daarna nog doorgaat naar iets anders, is het wel fijn om je ergens te kunnen omkleden, anders dan in de toiletten.

  Verder was het super geslaagd en ik kom graag nog een keer terug!

  Lisette

  uit Enschede

 • Zoals op de dag zelf gezegd hebben wij een hele mooie dag gehad waarvoor we jullie hartelijk danken.
  We waren zeker niet de snelste groep maar het plezier was er niet minder om.

  Alle medewerkers heel erg bedankt voor deze leuke dag!

  Bert

  uit Hengelo

 • Wij hebben echt een ontzettend leuke middag bij jullie gehad. We werden super vriendelijk en enthousiast ontvangen en de koffie en taart smaakte ook heerlijk!
  Vervolgens hebben wij de Expeditie Avatarz gedaan, deze oefeningen waren ook echt super gaaf om te doen. (eigenlijk duurde het stiekem nog wel iets te kort 😉)

  Ellen

  uit Oldenzaal

Over Avatarz

AvaTarZ is dé plek in Twente waar je terechtkunt voor een actief en uitdagend vriendenuitje in de buitenlucht. Een leuk vriendenuitje met een ware uitdaging voor iedere vriendengroep! Vermaak je urenlang op diverse hoogtes op het klimparcours, leef je samen met je vrienden uit met Expeditie AvaTarZ , beschiet elkaar met paintball en geniet van een heerlijke BBQ als afsluiter van een geslaagd vriendenuitje in Twente.  Het klimbos van AvaTarZ in Overijssel is geschikt voor jong en oud. Wij zijn gevestigd in Deurningen, vlakbij Oldenzaal. Vanaf Enschede, Hengelo of Almelo is het slechts tussen de 15 a 20 minuten rijden.

Naast vriendenuitjes kun je ook bij ons terecht voor een teamuitje, bedrijfsuitje, schoolreisje, kinderfeestje, of een leuk dagje uit met de familie. Bekijk de mogelijkheden en boek vandaag nog!