Familie uitje in Twente organiseren? Beleef een uniek en actief dagje uit met de familie!

Een familie uitje in Twente waar jij en je familie of gezin nog lang over zullen napraten, want bij AvaTarZ in Overijssel vind je het grootste klimbos van Nederland en beleef je met elkaar een familie uitje om nooit te vergeten! Kies je voor stoer en spannend? Of liever een gezellige gezamenlijke activiteit die voor ieder familielid toegankelijk is? Er is voor ieder wat wils!

Op het uitdagende klimparcours van AvaTarZ in Deurningen (Overijssel)  beleven jullie op grote hoogte spannende momenten. Moedig elkaar aan om de grenzen op te zoeken en haal er als team alles uit! Komen jullie tijdens jullie familieuitje met z’n allen tot het spectaculaire einde: de zipline? De jongsten kunnen ondertussen lekker spelen in de speeltuin met een groot springkussen!

Bij AvaTarz in Twente beleef je een uniek en actief familie uitje in de buitenlucht. Jullie gaan op een ontspannende, gezellige en sportieve manier spelen, maar vooral een leuke dag beleven! Hoe jullie die dag willen indelen is helemaal aan jullie. Jullie kunnen langskomen om te klimmen op het grootste klimparcours van Nederland of een compleet verzorgde dag inclusief hapjes en drankjes en andere activiteiten, zoals de ‘Expeditie AvaTarZ’, beleven.

De prijzen zijn gebaseerd op volwassenen.

Onderstaande arrangementen zijn te boeken vanaf 15 personen, wanneer u met minder personen wilt komen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

 

Waarom Avatarz

 • Uniek en actief familie uitje
 • Voor ieder toegankelijk
 • Geheel zelf samen te stellen
 • Grensverleggend
 • Combineer met andere activiteiten

Kies een arrangement dat past bij jouw team.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Ontvangst met koffie of thee en appelgebak
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • Lunch
 • BBQ / buffet
 • Afsluitend drankje

vanaf €28 p.p.

3 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Ontvangst met koffie of thee en appelgebak
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • Lunch
 • BBQ / Buffet
 • 4 Drankjes

vanaf €55 p.p.

8.5 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Klimparcours

Met de in totaal 110 uitdagende hindernissen en meer dan zes verschillende routes is AvaTarZ het grootste klimpark van Nederland. We hebben een hoog klimparcours en een laag klimparcours.

Bij het hoge klimparcours start je met je familie op een hoogte van zes meter. De in moeilijkheid variërende uitdagingen brengen jullie uiteindelijk naar een hoogte van twaalf meter, waarvandaan jullie met een zipline weer naar beneden vliegen. Het lage klimparcours is speciaal voor kinderen van 6 – 9 jaar en zij gaan het avontuur aan op een hoogte van  2 tot 4 meter. Op het lage KidZ klimparcours zijn de kinderen gezekerd met zeer speciaal veiligheidssysteem, waardoor kinderen op dit parcours continu gezekerd zijn. Hierdoor kunnen ze veilig klimmen en klauteren over maar liefst 30 stoere hindernissen!

Lees meer

Expeditie AvaTarZ

Wie kent het populaire tv-programma Expeditie Robinson niet? Speciaal voor de familie uitjes, vriendenuitjes en teamuitjes maakten wij onze eigen ‘Expeditie AvaTarZ’. Jullie familie wordt opgedeeld in meerdere teams die het tegen elkaar opnemen in de uitdagende proeven of je strijdt met jouw familie tegen een ander team. Jullie kennis, snelheid, inzicht en behendigheid worden op de proef gesteld. Samenwerking, teambuilding en plezier staan centraal in de expeditie!

Lees meer

Eten en drinken

Bij AvaTarz in Twente is er voor ieder wat wils! De jongste kinderen maak je vaak gelukkiger met een donut dan met een stuk appelgebak en zal ook iets minder eten tijdens een BBQ. Bij AvaTarZ vinden we het belangrijk om hier rekening mee te houden bij jullie familieuitje. Zodra wij de leeftijden weten, maken wij een passende offerte!

Lees meer

Wat anderen zeggen • Jammer genoeg waren wij senioren niet in de gelegenheid om foto’s van onze kleinkinderen te maken, tijdens het klimparcours, maar wat hebben wij met zijn allen genoten, de kleinkinderen van de klimpartij en wij als grootouders onze kleinkinderen op zo’n uitdagende, verantwoorde manier bezig te zien. Grandioos, eens wat anders dan het mobieltje en veel gezonder. Wij willen jullie allen die hieraan verbonden zijn complimenteren met de werkzaamheden van ieder van jullie op de zijne/hare manier verricht. Wij komen graag nog eens bij jullie terug.

  Gerard

  uit Oldenzaal

 • Wij hebben echt een ontzettend leuke middag bij jullie gehad. We werden super vriendelijk en enthousiast ontvangen en de koffie en taart smaakte ook heerlijk!
  Vervolgens hebben wij de Expeditie Avatarz gedaan, deze oefeningen waren ook echt super gaaf om te doen. (eigenlijk duurde het stiekem nog wel iets te kort 😉)

  Ellen

  uit Hengelo

 • De bbq was TOP geregeld! Het vlees was goed en de salades etc eromheen waren ook heerlijk.
  Wij hebben een leuk feestje gebouwd 😃 😃
  Dus al met al, een geslaagd teamuitje en we gaan zeker weten nog een keer terugkomen voor een van de andere activiteiten.

  Alle medewerkers heel erg bedankt voor deze leuke dag!

  Els

  uit Enschede

Over Avatarz

AvaTarZ is dé plek in Twente waar je terechtkunt voor een actief en uitdagend familie uitje. Een ware uitdaging voor de hele familie! Kom ook langs met jouw familie en vermaak je urenlang op diverse hoogtes op het klimparcours, beleef samen met je familie Expeditie AvaTarZ en geniet van een heerlijke BBQ als afsluiter voor een geslaagd familie uitje! Het klimbos van AvaTarZ in Overijssel is populair onder jong en oud. Bekijk de activiteiten, arrangementen en boek vandaag nog! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Naast een actieve en unieke familie uitjes kun je bij Avatarz in Deurningen ook terecht voor een schoolreisje, kinderfeestje, vriendenuitje of teamuitje. Wij zijn gevestigd in Deurningen, slechts op 15 tot 20 minuten afstand van Almelo, Hengelo en Enschede.