Familie uitje in Twente organiseren? Beleef een uniek en actief dagje uit met de familie!

Mag jij een familie uitje in Twente organiseren waar jij en je familie nog lang over zullen napraten!? Kom dan naar AvaTarZ in Overijssel. Daar vind je het grootste klimbos van Nederland en beleef je met elkaar een familiedag om nooit te vergeten! Het is stoer en spannend? Op het uitdagende klimparcours van AvaTarZ in Deurningen (Overijssel)  beleven jullie immers op grote hoogte spannende momenten. Moedig elkaar aan om de grenzen op te zoeken en haal er als team alles uit! En aan het einde van het klimmen, komen jullie met z’n allen tot het spectaculaire einde: de lange zipline?

Maar AvaTarZ is er ook voor andere uitdagende en gezellige activiteiten. Activiteiten die voor ieder familielid toegankelijk zijn.  We hebben voor ieder wat wils!
We gaan in elk geval voor een uniek familieactiviteit in de buitenlucht. Dit kan de Expeditie AvaTarZ zijn, de Break IN of de Haka. Vaststaat dat jullie op een ontspannende, gezellige en sportieve manier een leuke dag beleven! Hoe jullie die dag willen indelen is helemaal aan jullie.

Omdat we ook eigen Horeca hebben, kunnen we compleet verzorgde arrangementen maken compleet met diverse hapjes en drankjes. Hiermee ontzorgen we de organisatie maximaal. Het betekent dat de hele familie volop kan genieten. Wil je meer weten over de familie uitjes? Vraag dan verblijvend een offerte van één van onderstaande arrangementen.

N.B. Onderstaande arrangementen zijn te boeken vanaf 15 personen en de prijzen zijn gebaseerd op volwassenen..

 

 • Uniek en actief familie uitje
 • Voor ieder toegankelijk
 • Geheel zelf samen te stellen
 • Grensverleggend
 • Combineer met andere activiteiten

Kies een arrangement dat past bij jouw groep.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Ontvangst met koffie, thee en frisdrank
 • Appelgebak
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • Lunch
 • BBQ / Buffet / Pizza
 • Afsluitend drankje

vanaf €35 p.p.

4 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Ontvangst met koffie, thee en frisdrank
 • Krentenwegge
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • Lunch
 • BBQ / Buffet / Pizza
 • 4 Drankjes p.p.

vanaf €65 p.p.

6.5 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Klimmen

Met de in totaal 110 uitdagende hindernissen en meer dan zes verschillende routes is AvaTarZ in Overijssel het grootste klimpark van Nederland. En In de laatste vergelijkende testen van de ANWB ook als beste getest.  
Op de aaneenschakeling van hoogtepunten, start je bij het hoge klimparcours met je team op een hoogte van zes meter. De in moeilijkheid variërende uitdagingen zoals de rollende stijgbeugels of de Tarzan Jump brengen jullie uiteindelijk naar een hoogte van twaalf meter, waarvandaan jullie met de een zipline over 200 meter weer naar het beginpunt ‘vliegen. Uitdagend en enorm kicken! 

Expeditie AvaTarZ

Ga met je teamleden de competitie aan met het op het populaire Expeditie Robinson geinspireerde “Expeditie AvaTarZ”. Battle met de ander teams tijdens verschillende uitdagende proeven. Verleg jullie grenzen en test elkaars kennis, inzicht en behendigheid om zo nog beter te leren samenwerken en natuurlijk om de deelnemers uit het andere team te verslaan. Afhankelijk van de groepsgrootte worden de teams ingedeeld. De teams kiezen hun eigen captain en zijn zichtbaar aan de verschillende kleuren bandana’s. Een actief bedrijfsuitje in Twente in de buitenlucht!  

 

Break In

Breek niet uit, maar breek in bij AvaTarZ!  In de buitenlucht dagen we je uit voor de ‘omgekeerde’ Escape Room. Op ons terrein van 4 ha. Speel je namelijk met de basiselementen van de natuur: lucht, aarde water en vuur. De opdrachten staan hiervoor in een speciaal ontworpen boekje als leidraad.  Met een instructeur als (nood)hulp op de achtergrond. Met je team trotseer je de elementen. Wanneer je de opdrachten hebt afgerond en de symbolen hebt weten te bemachtigen, kun je de codes van Eytukan kraken op de mysterieuze draaischijf. Het snelste team ontdekt de magie van de sleutel en kan na binnenkomst genieten van een heerlijke traktatie.  

Pizza Party

Bij AvaTarZ draait veel om hout. De link naar lekker eten en een hout gestookte oven is dan ook snel gemaakt. Als alternatief voor een Barbecue biedt AvaTarZ de Pizza Party. Hierbij bereidt onze pizzabakker het deeg en belegt de bodem met de lekkerste ingrediënten. De pizza’s gaan vervolgens een aantal minuten in de oven om ze heerlijk afgebakken te serveren. Hiertoe slicen we de pizza’s en delen ze rond, zodat iedereen tijdens de borrel kan genieten van de verschillende pizzapunten. In overleg kunnen de gasten natuurlijk meehelpen met het voorbereiden en beleggen van de pizza’s. Samengevat is de Pizza Party: feestelijk, actief en vooral erg lekker!

 

 

BBQ

Onze visie op duurzaamheid en kwaliteit vertaalt zich door naar ons horecaconcept. We kiezen voor een stoere BBQ-uitstraling met keurslagers kwaliteit (o.a. biefstuk, shaslick, sate, hamburger, karbonade, zalm). Samen met frisse salades maken we de BBQ compleet met diverse soorten stokbrood en natuurlijk lekkere sauzen (ook satesaus). Voor elk wat wils. Anders dan de gasbarbecues bieden we ook de optie van de houtgestookte barbecue (zie foto). Deze vorm van barbecueën duurt langer, is superstoer en heeft bijzondere producten. Het is meer een belevingsbarbecue en is inclusief een grillmaster vanuit AvaTarZ. Behalve luxe vlees- en vissoorten als entrecote, rib-eye, zalm en garnalen omvat deze houtgestookte BBQ o.a. ook gevulde portobello’s en – paprika’s. Het is daarmee ook voor vegetariërs een feestje. 

Twentse Toplunch

Waar proef je brood zoals het bedoeld is? Goed gerezen, natuurlijke ingrediënten en een heerlijk geurende korst! In mooie vormen en in combinaties van rustique wit tot donker meergranen. Iedere nacht vers gebakken door één van de beste bakkers van Twente.   
Bij AvaTarZ krijg je de smaak te pakken en snij je zelf de broden in plakken …. lekker dik!  
Ook beleggen doe je zelf. Met luxe kaassoorten, heerlijke vleeswaren of vis. Maar het kan natuurlijk ook lekker zoet met jam of hagelslag. Belangrijkste is een tongstrelend rustmoment. 
De Twentse Toplunch wordt gecompleteerd met koffie/thee, yoghurt, vers fruit en natuurlijk melk en jus d’orange. 

Wat anderen zeggen

 • Jammer genoeg waren wij senioren niet in de gelegenheid om foto’s van onze kleinkinderen te maken, tijdens het klimparcours, maar wat hebben wij met zijn allen genoten, de kleinkinderen van de klimpartij en wij als grootouders onze kleinkinderen op zo’n uitdagende, verantwoorde manier bezig te zien. Grandioos, eens wat anders dan het mobieltje en veel gezonder. Wij willen jullie allen die hieraan verbonden zijn complimenteren met de werkzaamheden van ieder van jullie op de zijne/hare manier verricht. Wij komen graag nog eens bij jullie terug.

  Gerard

  uit Oldenzaal

 • We hadden het niet kunnen bedenken hoe GAAF het bezoek aan jullie klimparadijs zou worden! Wat hebben we allen genoten van dit klimfestijn!
  Van jong tot oud, actief klimmend of vanaf de grond rondrennend van het ene kind naar het andere, wat een plezier om te zien en doen!
  Heel enthousiaste en vriendelijke medewerkers die deze zaterdag voor ons onvergetelijk hebben gemaakt!
  We komen zeker vaker bij jullie!!!

  Bob en Herma

  Pappelendam

 • Wij hebben op Hemelvaartsdag jullie park bezocht met de familie, iedereen die geklommen heeft heeft hier erg van genoten.
  Ook de toeschouwers hebben genoten van alle capriolen die in de lucht werden uitgehaald en van het prachtige bos.
  Een topdag gehad!
  Alle medewerkers heel erg bedankt voor deze leuke dag!

  Paulien

  uit Enschede

Over Avatarz

AvaTarZ is dé plek in Twente waar je terechtkunt voor een actief en uitdagend familie uitje. Een ware uitdaging voor de hele familie! Kom ook langs met jouw familie en vermaak je urenlang op diverse hoogtes op het klimparcours, beleef samen met je familie Expeditie AvaTarZ en geniet van een heerlijke BBQ als afsluiter voor een geslaagd familie uitje! Het klimbos van AvaTarZ in Overijssel is populair onder jong en oud. Bekijk de activiteiten, arrangementen en boek vandaag nog! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Naast een actieve en unieke familie uitjes kun je bij Avatarz in Deurningen ook terecht voor een schoolreisje, kinderfeestje, vriendenuitje of teamuitje. Wij zijn gevestigd in Deurningen, slechts op 15 tot 20 minuten afstand van Almelo, Hengelo en Enschede.