Beleef een uniek en actief teamuitje in de buitenlucht in Twente!

Zoek je een teamuitje in Twente waar je met collega’s, sportmaatjes of teamgenoten nog lang over zullen napraten. Bij AvaTarZ beleef je met elkaar een teamuitje in Twente om nooit te vergeten! Op het uitdagende klimparcours van AvaTarZ in Overijssel ervaar je een aaneenschakeling van hoogtepunten. Moedig elkaar aan om de grenzen te verleggen en haal er als team alles uit! Komen jullie met z’n allen tot het spectaculaire einde: de zipline? 

Een teamuitje bij AvaTarZ is uniek en beleef je in de buitenlucht van Twente. Je kunt er klimmen, maar ook op andere inspirerende manier teambuilden. AvaTarZ heeft daarvoor Expeditie Robinson doorontwikkeld en een Break In-game ontworpen. Deze laatste is een omgekeerde escape-room. Die je buiten speelt op ca. 4 hectare. 

Hoe jullie het teamuitje willen indelen is helemaal aan jullie. Uiteraard verzorgen wij een compleet verzorgde dag inclusief hapjes en drankjes en andere activiteiten. Voor ieder teamuitje hebben we wat wils! 

Onderstaande arrangementen zijn te boeken vanaf 15 personen.

 

 • Uniek en actief teamuitje
 • Ontspannen teambuilden
 • Geheel zelf samen te stellen
 • Grensverleggend
 • Combineer met andere activiteiten

Kies een arrangement dat past bij jouw groep.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Ontvangst met koffie en thee
 • Appelgebak
 • HAKA / Break-In
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • BBQ / Buffet / Pizza
 • 2 Drankjes p.p.

vanaf €38 p.p.

4.5 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Ontvangst met koffie en thee
 • Appelgebak
 • HAKA / Break-In
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • BBQ / Buffet / Pizza
 • Onbeperkt drank

vanaf €98 p.p.

8 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Expeditie AvaTarZ

Ga met je teamleden de competitie aan met het op het populaire Expeditie Robinson geinspireerde “Expeditie AvaTarZ”. Battle met de ander teams tijdens verschillende uitdagende proeven. Verleg jullie grenzen en test elkaars kennis, inzicht en behendigheid om zo nog beter te leren samenwerken en natuurlijk om de deelnemers uit het andere team te verslaan. Afhankelijk van de groepsgrootte worden de teams ingedeeld. De teams kiezen hun eigen captain en zijn zichtbaar aan de verschillende kleuren bandana’s. Een actief bedrijfsuitje in Twente in de buitenlucht!  

Break In

Breek niet uit, maar breek in bij AvaTarZ!  In de buitenlucht dagen we je uit voor de ‘omgekeerde’ Escape Room. Op ons terrein van 4 ha. Speel je namelijk met de basiselementen van de natuur: lucht, aarde water en vuur. De opdrachten staan hiervoor in een speciaal ontworpen boekje als leidraad.  Met een instructeur als (nood)hulp op de achtergrond.  

Met je team trotseer je de elementen. Wanneer je de opdrachten hebt afgerond en de symbolen hebt weten te bemachtigen, kun je de codes van Eytukan kraken op de mysterieuze draaischijf. Het snelste team ontdekt de magie van de sleutel en kan na binnenkomst genieten van een heerlijke traktatie.  

BBQ

Onze visie op duurzaamheid en kwaliteit vertaalt zich door naar ons horecaconcept. We kiezen voor een stoere BBQ-uitstraling met keurslagers kwaliteit (o.a. biefstuk, shaslick, sate, hamburger, karbonade, zalm). Samen met frisse salades maken we de BBQ compleet met diverse soorten stokbrood en natuurlijk lekkere sauzen (ook satesaus). Voor elk wat wils.  

Anders dan de gasbarbecues bieden we ook de optie van de houtgestookte barbecue (zie foto). Deze vorm van barbecueën duurt langer, is superstoer en heeft bijzondere producten. Het is meer een belevingsbarbecue en is inclusief een grillmaster vanuit AvaTarZ. Behalve luxe vlees- en vissoorten als entrecote, rib-eye, zalm en garnalen omvat deze houtgestookte BBQ o.a. ook gevulde portobello’s en – paprika’s. Het is daarmee ook voor vegetariërs een feestje. 

 

HAKA

Deze symbolische dans stamt van de Maori’s in Nieuw Zeeland. De HAKA kenmerkt zich door krachtige gebaren en sterke kreten die als doel hebben om de tegenstander te imponeren. Het leren van de HAKA is een perfecte teambuildingsactiviteit, waarbij uitstraling, emotie en plezier centraal staan! 
De bekendste HAKA is de Ka Mate. Deze HAKA wordt altijd door het Nieuw-Zeelandse Rugbyteam, de All Blacks, vóór het begin van iedere wedstrijd uitgevoerd.  

Wil je samen met vrienden of collega’s de HAKA leren? Dan is plezier verzekerd. Maar daarnaast ervaar je ook het gevoel van eenheid. De workshop HAKA duurt ongeveer een uur en wordt vaak gecombineerd met een andere activiteiten bij een team– of bedrijfsuitje.   

Twentse Toplunch

Waar proef je brood zoals het bedoeld is? Goed gerezen, natuurlijke ingrediënten en een heerlijk geurende korst! In mooie vormen en in combinaties van rustique wit tot donker meergranen. Iedere nacht vers gebakken door één van de beste bakkers van Twente.   
Bij AvaTarZ krijg je de smaak te pakken en snij je zelf de broden in plakken …. lekker dik!  
Ook beleggen doe je zelf. Met luxe kaassoorten, heerlijke vleeswaren of vis. Maar het kan natuurlijk ook lekker zoet met jam of hagelslag. Belangrijkste is een tongstrelend rustmoment. 
De Twentse Toplunch wordt gecompleteerd met koffie/thee, yoghurt, vers fruit en natuurlijk melk en jus d’orange. 

Pizza Party

Bij AvaTarZ draait veel om hout. De link naar lekker eten en een hout gestookte oven is dan ook snel gemaakt. Als alternatief voor een Barbecue biedt AvaTarZ de Pizza Party. Hierbij bereidt onze pizzabakker het deeg en belegt de bodem met de lekkerste ingrediënten. De pizza’s gaan vervolgens een aantal minuten in de oven om ze heerlijk afgebakken te serveren. Hiertoe slicen we de pizza’s en delen ze rond, zodat iedereen tijdens de borrel kan genieten van de verschillende pizzapunten. In overleg kunnen de gasten natuurlijk meehelpen met het voorbereiden en beleggen van de pizza’s. Samengevat is de Pizza Party: feestelijk, actief en vooral erg lekker!

Wat anderen zeggen

 • We hebben een onvergetelijke zondag gehad met ons team, prima verzorgd.
  De bbq was naar wens. Fijn dat er nog ijs gegeven kon worden.
  Kortom we zullen Avatarz bij iedereen aanraden.

  Karin

 • Voor de fun-workshop tijdens de jaarlijkse 'saladedag van Johma' verzorgde AvaTarZ de HAKA. AvaTarZ had speciaal voor Johma een leuke en krachtige HAKA-tekst bedacht. De workshop zelf was verdeeld over 6 groepen van ca. 35 medewerkers die binnen 45 minuten de Johma-HAKA oefenden. Aan het einde van de middag, mochten alle 6 groepen hun HAKA voor de overige groepen uitvoeren. Dit was hilarisch, grappig en erg leuk!
  Al met al een super geslaagde workshop die door AvaTarZ grondig voorbereid en
  georganiseerd was !

  Ellen

  Johma

 • En toen kwam de BBQ! Deze was TOP geregeld! Het vlees was goed en de salades etc eromheen waren ook heerlijk.
  Wij hebben een leuk feestje gebouwd 😃 😃
  Dus al met al, een geslaagd teamuitje en we gaan zeker weten nog een keer terugkomen voor een van de andere activiteiten.

  Alle medewerkers heel erg bedankt voor deze leuke dag!

  Els

  .

Over Avatarz

AvaTarZ is dé plek in Twente waar je terechtkunt voor een actief en uitdagend teamuitje. Geen suf uitje, maar een ware uitdaging voor ieder teamlid! Vermaak je urenlang op diverse hoogtes op het klimparcours, leef je samen met je team uit met Expeditie AvaTarZ en geniet van een heerlijke BBQ als afsluiter van een geslaagd teamuitje. Het klimbos van AvaTarZ in Overijssel is geschikt voor jong en oud. Je kunt bij ons terecht voor een schoolreisje, kinderfeestje, dagje uit met het gezin of voor een bedrijfsuitje of personeelsuitje.