Een unieke vergaderlocatie in Twente: Actief vergaderen in de natuur!

Soms heb je behoefte aan een nieuwe impuls en die vind je zéker op de unieke vergaderlocatie bij AvaTarz in Twente! Onze prachtige houten blokhut geven wij je de mogelijkheid om te vergaderen midden in de Twentse natuur. Op het Hulsbeek vind je onze vergaderruimtes, die waarschijnlijk totaal anders zijn dan de vergaderlocaties die je gewend bent.

Doordat de vergadering midden in de Twentse natuur plaatsvindt, combineer je deze eenvoudig met een prachtige wandeling. Je kunt ook een ontspannen en actief element aan je vergadering toevoegen door tussendoor met verschillende teams deel te nemen aan Expeditie AvaTarZ, een workshop te volgen of het hoge klimparcours te trotseren. We bieden verschillende mogelijkheden en arrangementen bij deze unieke vergaderlocatie in Twente.

Op deze unieke vergaderlocatie in Twente zijn er verschillende faciliteiten aanwezig voor een succesvolle vergadering. Kom gerust langs om een kijkje te nemen en de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een (Oldenzaals) bakje koffie of vul hier het contactformulier in.

Waarom Avatarz

 • Unieke vergaderlocatie in Twente
 • Ontspannen vergaderen
 • Krijg nieuwe ideeën en inzichten
 • Te combineren met een actief uitje
 • Stel je eigen vergaderarrangement samen

Kies een arrangement dat past bij jouw team.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Vergaderen in de stoere Blokhut of lekker buiten bij AvaTarZ.

vanaf €17.5 p.p.

3 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Vergaderen in de stoere Blokhut of lekker buiten bij AvaTarZ.
 • Twentsche Toplunch, met zelf te snijden broden van één van de beste bakkers van NL.
 • Expeditie AvaTarZ of klimmen

vanaf €51.75 p.p.

6.5 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Bedrijfsuitje

Expeditie AvaTarZ

In het op het populaire tv-programma Expeditie Robinson geïnspireerde ‘Expeditie AvaTarZ’ ga je met jouw team de strijd aan met je andere collega’s, zakenpartners of relaties. Jullie kennis, inzicht en behendigheid worden op de proef gesteld tijdens de spannende en uitdagende proeven. Een leuke en ontspannende activiteit voor tijdens of na een inspannende vergaderdag!

Lees meer
HAKA

HAKA

Even iets heel anders dan vergaderen; leer de HAKA! Deze energieke, traditionele dans is ontstaan bij de Maori’s en wordt tegenwoordig bij diverse gelegenheden uitgevoerd met als doel de tegenstanders te imponeren. Leer met je team de krachtige gebaren en kreten die thuis horen in de HAKA. Deze teambuildingsactiviteit is een plezierige aanrader voor op de agenda van de vergadering.

Lees meer

Workshops

Een vergadering is ook goed te combineren met een van de workshops die AvaTarZ aanbiedt. Creëer een uniek verhaal in de workshop storytelling, ga aan de slag met digitale fotografie of ga voor de ultieme samenwerking door samen de workshop teambuilding vanuit passie te beleven! Liever meer kennis opdoen van de omgeving? In de Sagentocht onthullen we de geheimen van Twente!

Lees meer

Wat anderen zeggen

 • Nog geen recensie

  Arjan

  .

Over Avatarz

Bij AvaTarZ in Deurningen (Overijssel), vlakbij Oldenzaal, vind je het grootste klimbos van Nederland. Deze unieke en bosrijke locatie in Twente heeft maar liefst 110 uitdagende hindernissen van 2 tot wel 12 meter hoogte en ook nog eens de langste zipline van het land. Een must-do dus! Naast het klimbos is er bij AvaTarZ nog veel meer te beleven voor jong en oud. Zo kun je bij ons terecht voor een unieke vergaderlocatie voor een succesvolle vergadersessie, maar ook een dagje uit met het gezin, een familie uitje, een vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.