Een unieke vergaderlocatie in Twente: Actief vergaderen in de natuur!

Bedrijven die zoeken naar de optimale mix van teambuilding met training of vergadering kunnen natuurlijk terecht op de unieke locatie bij AvaTarZ. Dichtbij de natuur maak je sneller je hoofd ‘leeg’ waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten. Dit bevordert de activiteit en de inspiratie.  De natuurlijke omgeving bevordert ook het splitsen van het overleg ten behoeve van separate ‘wandelcoach’ gesprekken.
De vergaderingen bij AvaTarZ vinden veelal plaats in onze prachtige Eywa-lounge of onder de veranda’s. Indien gewenst met ondersteuning van media-apparatuur.  

Voor vragen verzoeken wij je contact met ons op te nemen via info@avatarz.nl of 0541 200 207.  

 

 

 • Unieke vergaderlocatie in Twente
 • Ontspannen vergaderen
 • Krijg nieuwe ideeën en inzichten
 • Te combineren met een actief uitje
 • Stel je eigen vergaderarrangement samen

Kies een arrangement dat past bij jouw groep.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Vergaderen in de AvaTarZ Lounge of lekker buiten.
 • Koffie, thee en water.
 • Krentenwegge
 • Twentsche Toplunch, met zelf te snijden broden van één van de beste bakkers van NL.
 • Expeditie AvaTarZ, klimmen of Break-In
 • 2 Drankjes p.p.

vanaf €21 p.p.

3 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Vergaderen in de AvaTarZ Lounge of lekker buiten.
 • Koffie, thee en water.
 • Krentenwegge
 • Twentsche Toplunch, met zelf te snijden broden van één van de beste bakkers van NL.
 • Expeditie AvaTarZ, klimmen of Break-In
 • 2 Drankjes p.p.

vanaf €70 p.p.

7 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Expeditie AvaTarZ

Ga met je teamleden de competitie aan met het op het populaire Expeditie Robinson geinspireerde “Expeditie AvaTarZ”. Battle met de ander teams tijdens verschillende uitdagende proeven. Verleg jullie grenzen en test elkaars kennis, inzicht en behendigheid om zo nog beter te leren samenwerken en natuurlijk om de deelnemers uit het andere team te verslaan. Afhankelijk van de groepsgrootte worden de teams ingedeeld. De teams kiezen hun eigen captain en zijn zichtbaar aan de verschillende kleuren bandana’s. Een actief bedrijfsuitje in Twente in de buitenlucht!  

Break In

Breek niet uit, maar breek in bij AvaTarZ!  In de buitenlucht dagen we je uit voor de ‘omgekeerde’ Escape Room. Op ons terrein van 4 ha. Speel je namelijk met de basiselementen van de natuur: lucht, aarde water en vuur. De opdrachten staan hiervoor in een speciaal ontworpen boekje als leidraad.  Met een instructeur als (nood)hulp op de achtergrond.  

Met je team trotseer je de elementen. Wanneer je de opdrachten hebt afgerond en de symbolen hebt weten te bemachtigen, kun je de codes van Eytukan kraken op de mysterieuze draaischijf. Het snelste team ontdekt de magie van de sleutel en kan na binnenkomst genieten van een heerlijke traktatie.  

 

BBQ

Onze visie op duurzaamheid en kwaliteit vertaalt zich door naar ons horecaconcept. We kiezen voor een stoere BBQ-uitstraling met keurslagers kwaliteit (o.a. biefstuk, shaslick, sate, hamburger, karbonade, zalm). Samen met frisse salades maken we de BBQ compleet met diverse soorten stokbrood en natuurlijk lekkere sauzen (ook satesaus). Voor elk wat wils.  

Anders dan de gasbarbecues bieden we ook de optie van de houtgestookte barbecue (zie foto). Deze vorm van barbecueën duurt langer, is superstoer en heeft bijzondere producten. Het is meer een belevingsbarbecue en is inclusief een grillmaster vanuit AvaTarZ. Behalve luxe vlees- en vissoorten als entrecote, rib-eye, zalm en garnalen omvat deze houtgestookte BBQ o.a. ook gevulde portobello’s en – paprika’s. Het is daarmee ook voor vegetariërs een feestje. 

Pizza Party

Bij AvaTarZ draait veel om hout. De link naar lekker eten en een hout gestookte oven is dan ook snel gemaakt. Als alternatief voor een Barbecue biedt AvaTarZ de Pizza Party. Hierbij bereidt onze pizzabakker het deeg en belegt de bodem met de lekkerste ingrediënten. De pizza’s gaan vervolgens een aantal minuten in de oven om ze heerlijk afgebakken te serveren. Hiertoe slicen we de pizza’s en delen ze rond, zodat iedereen tijdens de borrel kan genieten van de verschillende pizzapunten. In overleg kunnen de gasten natuurlijk meehelpen met het voorbereiden en beleggen van de pizza’s. Samengevat is de Pizza Party: feestelijk, actief en vooral erg lekker!

 

Twentse Toplunch

Waar proef je brood zoals het bedoeld is? Goed gerezen, natuurlijke ingrediënten en een heerlijk geurende korst! In mooie vormen en in combinaties van rustique wit tot donker meergranen. Iedere nacht vers gebakken door één van de beste bakkers van Twente.  
Bij AvaTarZ krijg je de smaak te pakken en snij je zelf de broden in plakken …. lekker dik! 
Ook beleggen doe je zelf. Met luxe kaassoorten, heerlijke vleeswaren of vis. Maar het kan natuurlijk ook lekker zoet met jam of hagelslag. Belangrijkste is een tongstrelend rustmoment.
De Twentse Toplunch wordt gecompleteerd met koffie/thee, yoghurt, vers fruit en natuurlijk melk en jus d’orange. 

 

Locatie

Ons klimbos is in Douglas bomen gebouwd van Douglas hout. Ook veel van de stoere challenges bij de Expeditie en de Break-In zijn van deze houtsoort gemaakt. Bij ons in Twente geloven we in het natuurlijke product of zoals onze houtbouwer zegt: ‘Wie hoaldt van hoalt.
Zo zijn bij de bouw van AvaTarZ ook gelijk de receptie, de lounge en de veranda’s in het hout gekleed. Het gebruikte Douglas is afkomstig uit Twente en dus volledig circulair. Het is in Oldenzaal gezaagd en voorbewerkt om de stevige constructies te verbinden. Vanzelfsprekend met de typische Twentse pen-en-gat-verbinding. De veranda’s bieden schaduwplekken voor het terras en zijn ook geschikte ruimtes om te vergaderen.  

Wat anderen zeggen

 • Prachtige natuurlijke locatie. We hebben hier met ons team in de blokhut prettig kunnen vergaderen, dit icm de natuur om je heen zorgt voor een verfrissende meeting.

  Arjan

 • Met een aantal klanten op de vergaderlocatie van AvaTarZ hebben we de plannen voor komend jaar besproken. Zo nu en dan een rondje door de natuur gelopen wat erg prettig aanvoelde, zeker een aanrader!

  Bert

 • Het afhuren van de blokhut voor een tussentijds gesprek met onze collega's was een groot succes, dankzij de unieke locatie en geen kantoor-achtig uiterlijk was ons team erg gecharmeerd en enthousiast in het doen en laten.

  Niels

Over Avatarz

Bij AvaTarZ in Deurningen (Overijssel), vlakbij Oldenzaal, vind je het grootste klimbos van Nederland. Deze unieke en bosrijke locatie in Twente heeft maar liefst 110 uitdagende hindernissen van 2 tot wel 12 meter hoogte en ook nog eens de langste zipline van het land. Een must-do dus! Naast het klimbos is er bij AvaTarZ nog veel meer te beleven voor jong en oud. Zo kun je bij ons terecht voor een unieke vergaderlocatie voor een succesvolle vergadersessie, maar ook een dagje uit met het gezin, een familie uitje, een vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.