Klimbos Enschede

Ben je opzoek naar een klimbos in de buurt van Enschede? Kom dan langs bij AvaTarZ! Met 110 in moeilijkheid variërende uitdagingen is AvaTarZ het grootste klimbos van Nederland. Hoewel de naam suggereert dat het klimbos alleen voor jongere kinderen is, klimmen veel vaders en moeders ook mee met de kinderen. Het is een erg leuke manier om quality time te hebben samen met de kids!

Klimbos Enschede route

U kunt AvaTarZ vanaf Enschede gemakkelijk bereiken. Het klimbos ligt in Deurningen dicht achter het park Het Hulsbeek. Met de auto kom je vanaf het centrum van Enschede via de N737 slechts binnen een kwartier bij AvaTarZ. Zo hoeven de kids niet uren in de auto te zitten om een gave uitdaging in het klimbos aan te gaan. Bekijk de openingstijden om te kijken wanneer AvaTarZ te bezoeken is.

Uitdaging

AvaTarZ is hét klimbos in de buurt van Enschede waar je samen met familie, vrienden of collega’s de uitdaging aan kan gaan en je grenzen kunt verleggen. Wij hebben naast het klimbos dan ook verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen. Zo is er voor ieder wat wils! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bedrijfsuitje, schoolreisje, kinderfeestje, vriendenuitje of familie uitje! Daarnaast bieden wij verschillende vergaderlocaties waarbij je kunt vergaderen in de natuur!

Contact

Via onze website kun je gemakkelijk reserveren. Bij de reservering kun je de keuze maken tussen een laag en een hoog klimparcour. Het verschil tussen deze parcours is dat het lage parcour speciaal ontwikkeld is voor kinderen vanaf 6 jaar. Het hoge klimparcour kunnen kinderen vanaf 10 jaar betreden. Heb je nog vragen over de arrangementen of over het klimbos? Wij geven je graag meer informatie dus neem gerust contact op of kom eens langs. Wij bezorgen jullie een onvergetelijke dag!