Het gaafste schoolreisje ooit in Twente!

Een schoolreisje in de lucht, dat is pas écht gaaf! In het AvaTarZ-klimbos in Twente worden de kinderen met hun klasgenoten uitgedaagd om samen het klimparcours te doorlopen. Ze leren samenwerken, grenzen verleggen én geven hun zelfvertrouwen een boost. Een actief en leuk schoolreisje, dat geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar!

AvaTarZ organiseert complete schoolreisjes voor verschillende leeftijden. Klimmen in het grootste klimbos van Nederland is goed te combineren met andere sport- en spelactiviteiten in de buitenlucht. Je kunt ervoor kiezen om alleen te gaan klimmen met de klas, bijvoorbeeld om elkaar beter te leren kennen aan het begin van het jaar of gewoon als klassenuitje. Wil je het grootser aanpakken? Combineer de spectaculaire klimtour met een speurtocht, andere sporten en spellen of een bezoekje aan museum Wonderryck!

De vanaf prijzen zijn berekend voor het lage parcours, voor het hoge parcours wordt een meerprijs berekend.

Waarom Avatarz

 • Een tof schoolreisje in Twente
 • Combinatie van sport, spel en plezier
 • Geschikt vanaf groep 3
 • Versterk de banden in de klas
 • Actief en ontspannen in de buitenlucht

Kies een arrangement dat past bij jouw team.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Klimbos (2 uur)
 • Broodje hamburger of knakworst
 • Actief op de akker (1 uur)
 • Expeditie AvaTarZ (2 uur)
 • IJsje

vanaf €9.50 p.p.

2.5 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Klimbos (2 uur)
 • Broodje hamburger of knakworst
 • Actief op de akker (1 uur)
 • Expeditie AvaTarZ (2 uur)
 • IJsje

vanaf €21.5 p.p.

5.5 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Het kidZ-parcours

Klimmen met de klas

Bij AvaTarZ in Twente vinden we het leuk om actief te bewegen en al helemaal buiten in de natuur. Met de arrangementen in het grootste klimbos van Nederland willen we dit dan ook stimuleren! Klimmen met de klas is leuk om elkaar aan het begin van het schooljaar beter te leren kennen, maar ook als schoolreisje of klassenuitje! Voor iedere gelegenheid creëren wij een passend arrangement.

Lees meer

Wonderryck & AvaTarZ

Combineer sportiviteit met educatie door met de kinderen naast het klimbos ook het Wonderryck in het nabijgelegen Denekamp te bezoeken! In dit natuurcentrum is een grote collectie fossielen en opgezette dieren te bewonderen en kunnen er veel interactieve en educatieve games worden gespeeld. De klas kan na het spelenderwijs leren nog even alle energie kwijt in het klimbos!

Lees meer

Avontuurlijke schoolreis XL

Hoe avontuurlijk zijn de leerlingen eigenlijk? Met een dagje AvaTarZ in Twente zoeken we gegarandeerd grenzen op, natuurlijk in een veilige omgeving. Combineer het klimmen op een supergaaf parcours met een speurtocht of actief spelen op de akker. Lekker veel bewegen, lol maken en ‘gezond’ snacken op een onvergetelijke, misschien wel ‘mooiste-schoolreis-ooit’.

Lees meer

Wat anderen zeggen

 • Wij, als personeel en onze kinderen hebben een leuke, goed verzorgde dag gehad.
  Het personeel was super goed met onze doelgroep en deden hun werk vol overgave.
  Kinderen en ouders hebben alleen maar complimenten gegeven.

  Anouk

  -

 • Bedankt voor een strakke organisatie, een erg leuke dag voor onze leerlingen!
  Wij hebben een geweldige middag gehad bij Avatarz!
  Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
  Een aantal kinderen hebben echt hun angsten overwonnen, zo trots! Het is een mooi overzichtelijk park ,waar ik zeker nog een x met mijn eigen gezin naar toe zal gaan!

  Jolanda

  Directrice

Over Avatarz

AvaTarZ is het grootste klimbos van Nederland, gevestigd in Deurningen (Twente – Overijssel). De klimparcoursen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het kidZ-klimparcours begint op een hoogte van 2 meter en gaat tot 4 meter. Kinderen van 6 tot 9 jaar klimmen en klauteren hier over 30 uitdagende hindernissen. Het hoge klimparcours begint op 6 meter hoogte en gaat tot wel 12 meter de lucht in!  Je kunt op iedere hoogte uitstappen, waardoor het leuk is voor alle leeftijden. De klimmers zijn continu gezekerd met een speciaal veiligheidssysteem, waardoor ze altijd zonder begeleiding het parcours kunnen trotseren. Dit geldt zelfs voor de jongste kids! Kom langs bij AvaTarZ in Twente om jullie schoolreisje te houden!