Klimbos Deventer

Ben je op zoek naar een klimbos in de buurt van Deventer? Dan ben je bij AvaTarZ aan het juiste adres! AvaTarZ is een ruim klimbos, met maar liefst 110 in moeilijkheid variërende uitdagingen, dat gevestigd is in Deurningen. Het klimbos is geschikt voor zowel de kids als de ouders. Hierdoor ben je zeker van een geslaagd dagje uit met het hele gezin!

Route vanaf Deventer

Zowel Deventer als Deurningen zijn gelegen in het mooie Overijssel. Het klimbos AvaTarZ is vanaf Deventer dan ook gemakkelijk te bereiken. Met de auto ben je vanaf het centrum van Deventer een kleine drie kwartier onderweg. Je kunt AvaTarZ gemakkelijk via de snelweg A1 parallel langs Holten, Rijssen en Hengelo bereiken.

Klimparcouren 

Bij AvaTarZ heb je de keuze tussen twee verschillende klimparcoursen. De keuze bestaat uit een laag klimparcours en een hoog klimparcours. Het lage klimparcours is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Maar is dit toch nog iets te spannend voor het kind? Geen probleem! Vaders en moeders kunnen mee klimmen! Het hoge klimparcours is te beklimmen door kinderen vanaf 10 jaar. Wanneer een volwassene mee klimt mogen kinderen vanaf 9 jaar ook het hoge klimparcours betreden.

Contact

Heb jij interesse in een avontuur in de natuur bij hét klimbos in de buurt van Deventer? Kom dan langs bij AvaTarZ! Je kunt gemakkelijk online reserveren waarbij je de keuze maakt uit een hoog of laag parcours. Wij doen er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Heb je nog vragen over een van de arrangementen van AvaTarZ? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag!