Laag klimparcours

AvaTarZ heeft in haar klimbos een aantal geweldige parcoursen voor kidz van 6 – 9 jaar. Op 2 tot 4 meter hoogte gaan zij op avontuur. Hierbij kunnen ze lekker klimmen en klauteren over maar liefst 30 stoere hindernissen. Van net tot touwladder en klimbrug. En het leukste op dit speciale KidZ klimparcours? Vier ziplines waarmee ze lekker tussen de bomen door roetsjen.

Het KidZ klimparcours heeft een zeer speciaal veiligheidssysteem, waardoor kinderen op dit parcours continu gezekerd zijn. Begeleiding is hierbij niet nodig. Binnen enkele minuten hebben de kinderen het zekersysteem door en klimmen ze al snel over de spannende hindernissen, verticale touwwanden of zweven over de ziplines. Voordeel van het zekersysteem is dat de kids beide handen vrij hebben voor het spannende, 2 uur durende avontuur. En dreigen ze te vallen, dan zijn ze toch altijd gezekerd.

De kosten voor het KidZ klimparcours van 6 t/m 12 jaar zijn € 14,50 p.p.

N.B. Hoewel de naam suggereert dat het KidZ klimparcours alleen voor jongere kinderen is, klimmen veel vaders en moeders mee met de kinderen. Erg leuk als quality time om samen ‘de-boom-in’ te gaan. Ook andere ‘oudere’ kinderen klimmen regelmatig op dit parcours. De motorische uitdagingen zijn evenwel gericht op de jongere leeftijdsgroep.

De kosten voor het KidZ klimparcours zijn vanaf 13 jaar € 18,50 p.p.


Tarieven: Klimmen laag parcours, 2 uur
Jeugd 6 t/m 12 jaar € 14,50
Volwassenen 13 jaar en ouder € 18,50

 

Ervaringen van anderen…

 

Wil jij nou ook komen klimmen op het lage parcours? Reserveer dan nu!

Vul het formulier in