Expeditie AvaTarZ

Beleef een mooie actieve dag in de natuur met teambuilding, competitie en lekker eten. Bij AvaTarZ is de gehele activiteit verzorgd. Bij onze activiteit: Expeditie AvaTarZ ga je lekker met collega’s, vrienden, familie of teamleden in competitie. De Expeditie is ge├»nspireerd door het populaire televisie programma Expeditie Robinson . De deelnemers worden ingedeeld in teams die het in proeven tegen elkaar opnemen. De proeven vinden uiteraard lekker buiten plaats. Ze zijn uiteenlopend en testen je op het gebied van kennis, inzicht en behendigheid. Daarbij komen natuurlijke elementen zoals water en vuur aan bod.

Afhankelijk van de groepsgrootte worden de teams ingedeeld. De teams kiezen hun eigen captain en zijn zichtbaar aan de verschillende kleuren bandana’s. Uiteraard probeer je met je team zoveel mogelijk proeven te winnen, om uiteindelijk in het eindspel de overwinning te pakken.

 

Heb je interesse in Expeditie AvaTarZ of wil je meer weten over onze andere personeelsuitjes/zakelijke arrangementen, vriendenuitje, familieuitje, teamfeest of vrijgezellenfeest? Kijk op onze arrangementen pagina of kom gerust langs om een kijkje te nemen en de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een (Oldenzaals) bakje koffie.