Bel ons op 0541 - 200 207

Storytelling

In de snel veranderende wereld vol met externe geheugens is storytelling belangrijk. Samen met o.a. vermogen tot samenwerking en authenticiteit worden het wel de kerncompetenties voor de toekomst genoemd. Hoe kun je snel en overzichtelijk je verhaal vertellen? Met kop, eind en een boeiend betoog ertussen over hetgeen je drijft of verandert wilt zien. Helder, krachtig en overtuigend.

We kennen allemaal de mooie en spannende verhalen. Van een opa, ouder, vriendin of collega. Ze weten hun gehoor voortdurend te boeien. We hangen bij wijze van spreken aan hun lippen. Hoe doen ze dat toch? Waarom is dat verhaal altijd leuker als zij het vertellen? Wat is hun kracht? Wat doen ze anders?

Soms is er talent. Zij hebben de ‘gave’ van het verhaal. De kust van het vertellen. Maar er zijn ook velen die het geleerd hebben. Want zoals bij alles maakt de ontwikkeling het verschil. Want een verhaal vertellen kun je leren. Wetende wat de aandachtspunten zijn, houd je de rode draad vast en gebruik je de tips om je toehoorders minutenlang te boeien. En na verloop van tijd gaat het vanzelf. En het leuke daarvan is… je wordt steeds beter!

Interesse of wil je meer weten over onze andere workshops? Kom gerust langs om een kijkje te nemen en de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een (Oldenzaals) bakje koffie of vul hier het contactformulier in.