AvaTarZ Lounge

Binnen met buiten verbinden. Dat was de achterliggende opdracht voor de vernieuwing en verduurzaming van onze AvaTarZ Lounge (voorheen de blokhut) bij AvaTarZ. Donderdag 16 juni hebben we die vol trots geopend.
Om het seizoen te kunnen verlengen moest de lounge verwarmd en geïsoleerd worden. Het werd het startsein voor een complete metamorfose. Voor dit 5 maanden durende project is eerst de buitenste houtlaag verwijderd. Vervolgens is aan de voorzijde van het pand een lange pui met ramen (dubbel glas) geplaatst waardoor veel licht binnenkomt. Om het in de winter warm en in de zomers koel te houden is een extra isolatieschil aangebracht op de wand waarna het hout opnieuw aan de buitenzijde is aangebracht (hergebruik). Door de plaatsing van vloerverwarming met warmtepomp is het verduurzamingstraject geoptimaliseerd.
Om de lounge verder geschikt te maken voor grote groepen en vergaderarrangementen zijn toiletten aan de achterzijde geplaatst Kroeze interieurbouw heeft vervolgens meegewerkt aan een groen-blauw gestylde inrichting met veel planten in het pand. Als kers op de taart hebben we een muurschildering laten maken van Avatar en Tarzan die mede verbeeldt waar AvaTarZ voor staat.
Het resultaat is warm, cool, natuurlijk en verrassend.
Kom vrijblijvend eens kijken.