BBQ
Onze visie op duurzaamheid en kwaliteit vertaalt zich door naar ons horecaconcept. We kiezen voor een stoere BBQ-uitstraling met kwaliteitsvlees (o.a. steak, filetlap, kipfilet, gamba’s.) Hoewel we bewust voor kwalitatief vlees kiezen, spelen we ook in op de duurzame balans: vlees – vegetarisch. We vullen dit in door bij de BBQ een viertal frisse salades te serveren. In combinatie met stokbrood, een rundvleessalade en natuurlijk lekkere sauzen heeft onze BBQ daarmee voor elk wat wils.
Grill Experience
Anders dan de traditionele barbecues bieden we ook de optie van de houtgestookte barbecue (zie foto’s). Deze vorm van barbecueën duurt langer, is superstoer en wordt gekenmerkt door bijzondere producten. Het is meer een beleving. We noemen het dan ook de Grill Experience. Onze grillmaster begeleidt deze barbecue en laat je genieten van luxe vlees- en vissoorten. Voorbeelden hiervan zijn entrecote, rib-eye, kalfsoester, zalm en gamba’s. De houtgestookte BBQ biedt ook hier voor elk wat wils met o.a. ook gevulde portobello’s en – paprika’s. Hiermee is het voor zowel vleesgenieters als vegetariërs een smaakvolle beleving.