Een uniek bedrijfsuitje in Overijssel. Hoog boven de grond!

AvaTarZ is dé locatie voor een bedrijfsuitje in Overijssel. Het klimbos van AvaTarZ is een goede plek voor een middag teambuilding met uw collega’s. Bij AvaTarZ verzorgen we een complete dag of middag. We zorgen ervoor dat gezelligheid en plezier centraal staat bij uw bedrijfsuitje in de natuur in Overijssel.

Compleet verzorgd bedrijfsuitje in Overijssel

Bij AvaTarZ bieden wij compleet verzorgde bedrijfsuitjes in Overijssel die onvergetelijk zijn. Verleg samen met uw collega’s de grenzen door op verschillende hoogtes en niveaus te klimmen. Op deze manier wordt er gezorgd voor een actief bedrijfsuitje in Overijssel op ons uitdagende klimparcours. Het aanbod van AvaTarZ bestaat uit verschillende arrangementen, namelijk Brons, Zilver en Goud.  

Arrangementen voor een bedrijfsuitje in Overijssel

AvaTarZ biedt verschillende mogelijkheden aan voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Overijssel. Zo zijn er de arrangementen Brons, Zilver en Goud. Als u voor het bronzen arrangement kiest, wordt u met uw collega’s ontvangen met koffie of thee en appelgebak,waarna u gaat klimmen in het klimbos van AvaTarZ. Na afloop krijgt iedereen twee drankjes naar keuze. Bij het zilveren arrangement sluiten jullie na het klimmen de dag af met een heerlijke barbecue/buffet en vier drankjes. Gaat u voor Goud, dan krijgen u en uw collega’s eerst een cursus HAKA, gevolgd door een compleet verzorgde lunch. Na de lunch gaan jullie klimmen en aansluitend verzorgen wij een barbecue/buffet met onbeperkt drank. Kies het bedrijfsuitje in Overijssel dat bij u en uw bedrijf past. Het is ook mogelijk een aangepast arrangement samen te stellen bij AvaTarZ.

Interesse in een bedrijfsuitje in Overijssel bij AvaTarZ?

Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje bij AvaTarZ of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bekijk onze arrangementen voor uw compleet verzorgde bedrijfsuitje in Overijssel. 

 

Waarom Avatarz

 • Uniek bedrijfsuitje in de (buiten)lucht
 • Compleet verzorgde dag
 • Sportief en ontspannen
 • Teambuilden op grote hoogte
 • Grensverleggend

Kies een arrangement dat past bij jouw groep.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Ontvangst met koffie of thee
 • Appelgebak
 • HAKA
 • Lunch
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • BBQ / buffet
 • 2 Drankjes

vanaf €31.50 p.p.

4 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Ontvangst met koffie of thee
 • Krentewegge
 • HAKA
 • Lunch
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • BBQ / buffet
 • Onbeperkt drank

vanaf €74 p.p.

8.5 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Bedrijfsuitje

Expeditie AvaTarZ

Expeditie AvaTarZ is erg populair als bedrijfsuitje. Ga met je collega’s of teamleden de competitie aan in de op het populaire Expeditie Robinson geïnspireerde ‘Expeditie AvaTarZ’. In teams voeren jullie de uitdagende proeven uit. Verleg jullie grenzen en test elkaars kennis, inzicht en behendigheid om zo nóg beter te leren samenwerken en natuurlijk om je collega’s uit de andere kampen te verslaan! Een actief bedrijfsuitje in Twente in de buitenlucht!

HAKA

HAKA

Sinds de oorsprong van de traditionele dans bij de Maori’s, wordt de HAKA bij verschillende bijzondere gelegenheden opgevoerd. HAKA kenmerkt zich door krachtige gebaren en sterke kreten die samen als doel hebben om de tegenstander te imponeren. Het leren van de HAKA is een goede teambuildingsactiviteit, waarbij uitstraling, emotie en plezier centraal staan!

Workshops

AvaTarZ biedt diverse workshops aan die twist geven aan het jullie bedrijfsuitje in Twente. Leer overzichtelijk en snel een verhaal vertellen in de workshop storytelling, krijg praktische tips in de workshop digitale fotografie en leer je collega’s op een andere manier kennen in de workshop teambuilding vanuit passie. Even helemaal iets anders? Maak dan kennis met de geheimen van Twente in de Sagentocht!

Wat anderen zeggen

 • We hebben een topmiddag gehad!
  Top service en we zijn weer lekker grensverleggend bezig geweest op het mooie parcours 😊

  Loes

 • Volgens mij heeft een ieder van ons zich vermaakt tijdens het uitje bij uw organisatie. Ik denk dat het voor velen een mooie/ unieke ervaring is geweest. We zijn goed verzorgd en de uitleg vooraf was duidelijk. Het was al met al een geweldige middag en ik zou het anderen ook aanraden om bij uw organisatie te gaan klimmen.

  Jan

 • Dank je wel voor jullie organisatie van een gezellige middag voor onze groep. (We hebben alleen enthousiaste reacties van collega’s ontvangen naderhand)
  Het was prima verzorgd:
  - koffie&Taart en de slagroom prima,
  - klimmen hebben mijn collega’s met veel plezier gedaan,
  - de Expeditie was gezellig onderhoudend
  - de afsluitende bbq was meer dan prima verzorgd (goed, lekker en meer dan voldoende) en op een mooi plekje voor onze groep
  - en de manier van drankjes (met een pot vol muntjes) is ons goed bevallen.
  - En niet te vergeten plezierige mensen tijdens de spellen en in de bediening
  Kortom een uiterst geslaagde middag, bedankt jullie allemaal daarvoor.

  Hans

Over Avatarz

AvaTarZ is het grootste klimpark van Twente, Overijssel en zelfs Nederland. Naast een uitdagend klimparcours met 110 verschillende hindernissen variërend in moeilijkheidsgraad en hoogte, kun je bij AvaTarZ in Overijssel terecht voor verschillende teambuildingsactiviteiten voor je bedrijfsuitje of personeelsuitje of teamuitje. Actieve uitdagingen, maar ook gave workshops en unieke vergaderarrangementen behoren tot de mogelijkheid. Neem contact met ons op voor een arrangement dat helemaal past bij jouw bedrijf en medewerkers. Samen creëren we een bedrijfsuitje om nooit te vergeten!