Kinderfeestje Overijssel

Ben je op zoek naar een geschikte locatie om een kinderfeestje te organiseren? Kom dan naar AvaTarZ in Overijssel! Wij zijn hét grootste klimbos van Nederland! De jarige kan samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes onze gave klimparcoursen ontdekken en de kinderen kunnen hun grenzen verleggen. Het kinderfeestjes arrangement kan al vanaf 6 kinderen worden geboekt!

Klimparcoursen

Bij ons vier je het kinderfeestje vooral in de lucht, door de hoge klimparcours te trotseren. Wij maken onderscheid tussen twee verschillende klimparcoursen. Zijn de kinderen 6 tot 10 jaar oud? Dan kunnen ze gebruik maken van het speciaal ontwikkelde lage klimparcours voor kinderen vanaf 6 jaar. Zijn de kinderen 10 jaar of ouder? Dan kunnen ze tegen een meerprijs van 4 euro per kind op het hoge parcours klimmen. Wanneer een volwassene mee klimt mogen kinderen vanaf 9 jaar ook het hoge klimparcours betreden. Uiteraard kunnen ouders bij beide parcoursen mee klimmen om de kinderen te ondersteunen.

Arrangementen

Bij AvaTarZ kun je kiezen uit verschillende arrangementen voor een leuk actief kinderfeestje voor je zoon of dochter. Je kunt kiezen uit een brons, zilver of goud arrangement. Bij alle drie de arrangementen zit een eigen tafel, kidzparcours (2 uur klimmen), een ijsje en natuurlijk onbeperkt ranja bij inbegrepen. Bij het arrangement brons is hier een donut aan toegevoegd, bij zilver een broodje hamburger of knakworst en bij goud een donut én een broodje hamburger of knakworst. Bekijk de arrangementen nogmaals in een duidelijk overzicht. 

Contact

Het AvaTarZ kinderfeestje wordt vaak bestempeld als ‘het gaafste kinderfeestje ooit’. En dat is niet voor niets. Het is fantastisch om te zien hoe kinderen hun grenzen verleggen en zelfvertrouwen krijgen van de uitdagende parcours. Ben je enthousiast en wil je graag het kinderfeestje voor jouw zoon of dochter vieren bij AvaTarZ? Neem dan contact met ons op!