Vrijgezellenfeest

Complete stoere vrijgezellendag op het Hulsbeek!

Ben jij op zoek naar een leuk en sportief dagje uit voor een vrijgezellenfeestje of teamuitje? Dan hebben wij wat bijzonders voor je! Door een unieke samenwerking van AvaTarZ en Paintball Warriors kunnen jij en je groep een hele dag genieten van leuke buitensport activiteiten inclusief eten en drinken voor de krankzinnige prijs van maar €79,75 euro per persoon.

 

   

Start de dag rustig bij AvaTarZ met een kopje koffie of thee en een plak heerlijke Twentse krentewegge. Na een kleine wandeling over het mooie Hulsbeek kom je aan op het paintballveld van Paintball Warriors en kan de actie beginnen! Paintball is een spannende teamsport waarbij tactiek en communicatie de sleutel zijn tot succes. Op één van de mooiste bosvelden van Nederland spelen jullie in verschillende spelmodi tegen elkaar onder professionele begeleiding. Bij Paintball Warriors speel je altijd met je eigen groep op je eigen veld. Elke deelnemer krijgt een volledige uitrusting en 100 paintballs. Indien nodig kunnen er meer paintballs bijgekocht kunnen worden.

Klaar met het paintballen ga je met de hele groep terug naar AvaTarZ. Hier zullen jullie eerst bijkomen op het terras met een verfrissend drankje. Eenmaal bijgekomen van het paintballen, worden jullie klaargestoomd voor het klimavontuur. Na de gordelinstructie kan het klimmen beginnen. Over een periode van 2.5 uur zal jullie behendigheid op de proef worden gesteld. Het laatste half uur “Zip” je terug naar de hometree met de 180 meter lange Zipline om de dag af te sluiten met een heerlijke BBQ. Een groot aanbod aan verschillende soorten vlees en frisse salades zijn een welkome afsluiting voor de opgelopen trek door de inspanningen van de dag. Nog even gezellig nazitten met een drankje maakt de dag compleet.

Programma

– Duur: 6 á 8 uur
– Ontvangst met koffie/thee en krentewegge
– 2 uur Paintball (incl 100 paintballs)
– 2,5 uur Klimmen en Ziplinenen
– BBQ met verschillende soorten vlees en salades
– Drankje na het paintballen
– Minimaal 15 personen

Meer opties:
– Extra paintballs op locatie (€ 7.50 per 100)
– Extra paintballs in het pakket (vanaf € 5,- per 100 in overleg met Paintball Warriors)
– Een hazenpak voor de vrijgezel/chef (€ 20,-)
– Expeditie AvaTarZ in plaats van klimmen.

 

Dit pakket wordt aangeboden met een vanaf prijs van maar €79,75 per persoon.

Interesse gekregen? Neem contact met ons op via het contactformulier, telefonisch (0541 – 200 207) of via de mail (info@avatarz.nl)

Voor meer informatie over het paintballen en de sfeer bij Paintball Warriors kijk op hun website: