Wie klimt waar?

6 t/m 8 jaar:
Kinderen van 6 t/m 8 jaar zijn van harte welkom bij AvaTarZ. Tussen 6 en 8 jaar mogen ze alleen kimmen op het KidZ parcours. Dit is verzekeringstechnisch bepaald. Op het Kids-parcours mogen de kinderen zelfstandig klimmen. Ze zijn op hoogte gezekerd met het saferoller-systeem. Het Kids-parcours is te boeken via onze website als:
Klimmen Laag KidZ Parcours 6 t/m 12 jr.

9 jaar: 
Kinderen van 9 jaar mogen onder begeleiding op het hoge parcours klimmen. Met begeleiding bedoelen we een mee-klimmende-volwassene. Hij/zij kan dan maximaal 3 kinderen van 9 begeleiden. De reservering is te maken via de website als:
Klimmen Hoog, Kinderen 9 t/m 12 jr. (9 jarig kind)
Klimmen Hoog 18 jr. en ouder. (mee klimmende volwassene)

Kinderen van 9 (en ouder) mogen uiteraard ook op het KidZ parcours beklimmen. Gelijk de kinderen van 6-8 jaar hoeft er dan geen volwassene mee te klimmen. Boek dan:
Klimmen Laag KidZ Parcours 6 t/m 12 jr.

10 t/m 12 jaar:
Vanaf deze leeftijden mag je zelfstandig op het hoge parcours klimmen. Begeleiding is vanaf 10 jaar niet meer nodig. Uiteraard moet je je wel aan de veiligheidsregels houden zoals tijdens de instructie verteld. Het hoge parcours is te boeken via online-reserveren.
Klimmen Hoog, Kinderen 9 t/m 12 jr.

Wil je liever toch wat lager bij de grond? Boek voor het Kidz-parcours:
Klimmen Laag KidZ Parcours 6 t/m 12 jr.

13 t/m 17 jaar:
Voor het hoge parcours vallen jullie onder de categorie jongeren. Bij het online reserveren kies je dan : Klimmen Hoog, Jongeren 13 t/m 17 jr. (*)

18 jaar en ouder:
Vanaf 18 val je onder de leeftijdsgroep volwassenen. Geweldig om zelf te klimmen, maar ook een leeftijd waarop je kinderen van 9 jaar mag begeleiden. Reserveer online via : Klimmen Hoog Volwassene 18 jr. en ouder. (*)

(*) Wil je wel klimmen en jezelf uitdagen, maar blijf je toch liever iets lager bij de grond. Boek dan : Klimmen Laag KidZ Parcours 13 jr. en ouder


Reserveer nu je klimuitje!

Vul het formulier in