Het gaafste schoolreisje in Overijssel ooit!

Als je op zoek bent naar een unieke locatie voor een schoolreisje in Overijssel, dan is AvaTarZ dé locatie! Bij ons ervaar je een schoolreisje op hoogte door te klimmen door de bomen. Zo leren kinderen in het klimbos samen te werken, hun grenzen te verleggen en zelfvertrouwen op te bouwen. Het leukste en actiefste schoolreisje van Overijssel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar!

Compleet verzorgd schoolreisje in Overijssel

Bij AvaTarZ hebben we verschillende arrangementen om het schoolreisje voor je school of klas in Overijssel onvergetelijk te maken. Bij AvaTarZ is klimmen in het grootste klimbos van Nederland te combineren met vele andere buitenactiviteiten om het schoolreisje compleet te maken. Denk hierbij aan een leuke speurtocht, bezoek aan het museum Wonderryck of andere leuke spellen. AvaTarZ heeft een verschillend aanbod compleet verzorgde arrangementen waaruit je kunt kiezen. Uiteraard genieten alle kinderen van onbeperkt ranja tussen de activiteiten door!  

Arrangementen voor een schoolreisje in Overijssel

Voor een onvergetelijk schoolreisje in Overijssel biedt AvaTarZ verschillende arrangementen aan. Zo ligt bij jou de keuze voor de arrangementen Brons, Zilver en Goud. Kies je voor arrangement Brons voor een schoolreisje in Overijssel, dan kunnen de kinderen twee uur lang klimmen in het klimbos. Ga je voor Zilver, dan klimmen de kinderen ook twee uur en hebben ze aansluitend de activiteit ‘Actief op de Akker’. Om de dag af te sluiten ontvangen alle kinderen ook een ijsje. Kies je voor Goud, dan klimmen de kinderen twee uur op hoogte, krijgt iedereen een broodje hamburger of knakworst, nemen de kinderen deel aan twee uur Expeditie AvaTarZ en ontvangen ze na afloop een ijsje. 

Interesse in een schoolreisje in Overijssel bij AvaTarZ?

Wil je meer weten over een schoolreisje in Overijssel bij AvaTarZ of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen jou graag verder. Bekijk de arrangementen voor een passend schoolreisje in Overijssel voor jouw school.

 • Een tof schoolreisje in Overijssel
 • Combinatie van sport, spel en plezier
 • Geschikt vanaf groep 3
 • Versterk de banden in de klas
 • Actief en ontspannen in de buitenlucht

Kies een arrangement dat past bij jouw groep.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Klimbos (2 uur)
 • Broodje hamburger of knakworst
 • Actief op de akker (1 uur)
 • Expeditie AvaTarZ (2 uur)
 • IJsje

vanaf €9.50 p.p.

2.5 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Klimbos (2 uur)
 • Broodje hamburger of knakworst
 • Actief op de akker (1 uur)
 • Expeditie AvaTarZ (2 uur)
 • IJsje

vanaf €21.5 p.p.

5.5 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Klimmen met de klas

Bij AvaTarZ vinden we het leuk om actief te bewegen en al helemaal buiten in de natuur. Met de arrangementen in het grootste klimbos van Nederland willen we dit dan ook stimuleren! Klimmen met de klas is leuk om elkaar aan het begin van het schooljaar beter te leren kennen, maar ook als schoolreisje of klassenuitje! Voor iedere gelegenheid creëren wij een passend arrangement.

Wonderryck & AvaTarZ

Combineer sportiviteit met educatie door met de kinderen naast het klimbos ook het Wonderryck in het nabijgelegen Denekamp te bezoeken! In dit natuurcentrum is een grote collectie fossielen en opgezette dieren te bewonderen en kunnen er veel interactieve en educatieve games worden gespeeld. De klas kan na het spelenderwijs leren nog even alle energie kwijt in het klimbos!

Avontuurlijke schoolreis XL

Hoe avontuurlijk zijn de leerlingen eigenlijk? Met een dagje AvaTarZ zoeken we gegarandeerd grenzen op, natuurlijk in een veilige omgeving. Combineer het klimmen op een supergaaf parcours met een speurtocht of actief spelen op de akker. Lekker veel bewegen, lol maken en ‘gezond’ snacken op een onvergetelijke, misschien wel ‘mooiste-schoolreis-ooit’.

Wat anderen zeggen

 • Wij, als personeel en onze kinderen hebben een leuke, goed verzorgde dag gehad.
  Het personeel was super goed met onze doelgroep en deden hun werk vol overgave.
  Kinderen en ouders hebben alleen maar complimenten gegeven.

  Anouk

 • Bedankt voor een strakke organisatie, een erg leuke dag voor onze leerlingen!
  Wij hebben een geweldige middag gehad bij Avatarz!
  Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
  Een aantal kinderen hebben echt hun angsten overwonnen, zo trots! Het is een mooi overzichtelijk park ,waar ik zeker nog een x met mijn eigen gezin naar toe zal gaan!

  Jolanda

  Directrice

Over Avatarz

AvaTarZ is het grootste klimbos van Nederland, gevestigd in Deurningen. De klimparcoursen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het kidZ-klimparcours begint op een hoogte van 2 meter en gaat tot 4 meter. Kinderen van 6 tot 9 jaar klimmen en klauteren hier over 30 uitdagende hindernissen. Het hoge klimparcours begint op 6 meter hoogte en gaat tot wel 12 meter de lucht in!  Je kunt op iedere hoogte uitstappen, waardoor het leuk is voor alle leeftijden. De klimmers zijn continu gezekerd met een speciaal veiligheidssysteem, waardoor ze altijd zonder begeleiding het parcours kunnen trotseren. Dit geldt zelfs voor de jongste kids!