Contact AvaTarZ

 

Ons adres
AvaTarZ
Hengelosestraat 230
7562 PK Deurningen/Oldenzaal

T 0541 200 207
info@avatarz.nl
W www.avatarz.nl

Bereikbaarheid met auto: eenvoudig
AvaTarZ

ligt op nog geen twee minuten van de snelweg A1 (zie naast en  onder de Google-maps plattegrond.) De aanrijroute is daarmee zeer kort. Het park is verder eenvoudig bereikbaar. Neem op de A1 afslag 32 richting Oldenzaal. Ga vervolgens direct bij de eerste rotonde linksaf (rotonde ¾) richting Hengelo/Deurningen. Dit is al de Hengelosestraat. Na ongeveer 300 meter aan de rechterkant vind je AvaTarZ.

Bereikbaarheid op de fiets / AvaTarZ by Bike
Natuurlijk is AvaTarZ ook goed en duurzaam te bereiken met de fiets. Je kunt kiezen uit de snelle directe route en de langere natuurlijke route. Vanuit de richtingen Delden, Borne, Hengelo, Oldenzaal of Enschede zijn er prima fietsroutes en is de reistijd goed te doen;

Onze locatie ligt op het volgende verkorte Google maps adres. Ga naar routebeschrijving, toets je vertrekpunt in, klik het fietsje aan en je krijgt de meest snelle fietsroute welke jij wenst. Je kunt veelal uit meerdere routes kiezen. Print de gekozen route.

Wil je liever de langere natuurlijke route, ga dan naar de site www.fietsersbond.nl/fietsrouteplanner. Hier kun je diverse routes opvragen en printen. Als bestemming moet je invoeren; Hengelosestraat 230, Deurningen.