Terras & Veranda’s

Na het klimmen, Expeditie of Break In is het lekker nazitten bij AvaTarZ. We hebben daarvoor de beschikking over een groot terras met meer dan 100 zitplaatsen. In de stijl van AvaTarZ noemen we het ook wel: Terraz. Het met zon overgoten terras is in 2022 volledig vernieuwd en geheel in AvaTarZ-stijl ingericht. Voor ons betekent dit stoere tafels met comfortabel zittende stoelen en banken.

Hoewel we makkelijk bereikbaar zijn en dicht bij de snelweg zitten, waan je je bij AvaTarZ in andere wereld omringt door natuur.  Door de fraaie ligging kunnen we onze gasten laten genieten van rust en ruimte. En mocht het te warm worden, is er volop mogelijkheid om de schaduw op te zoeken.

Behalve de schaduwdoeken heeft AvaTarZ hiertoe diverse veranda’s gebouwd waar je lekker kunt nazitten. Ook is er aan de zijkant een grote en stoere pergola gebouwd met toffe loungeplekken die eveneens beschaduwd kunnen worden. Hangend aan de pergola’s hebben we ook enkele ‘schommelstoelen’ geplaatst. Gewoon … om lekker te chillen. En mocht het toch frisser worden of gaan regenen, ontvangen we je graag in onze Eywa-Lounge