Klimbos Ommen

AvaTarZ is hét klimbos waar je moet zijn in de buurt van Ommen. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en biedt uitdagingen voor jong en oud. Daarnaast is AvaTarZ met 100 in moeilijkheid variërende uitdagingen het grootste klimbos van Nederland! Voor een leuk dagje uit met het gezin ben je bij AvaTarZ aan het juiste adres!

Bereikbaarheid vanaf Ommen

Overijssel heeft diverse leuke activiteiten te bieden en daar is AvaTarZ er één van! Sterker nog, AvaTarZ heeft eerder een prijs gewonnen van de ANWB voor het leukste uitje van Overijssel! Vanaf Ommen kun je het klimbos AvaTarZ gemakkelijk bereiken. Binnen slechts drie kwartier kun je via de N36 en A1 langs Mariënberg, Vriezenveen, Wierden en Borne AvaTarZ bereiken. 

Voor ieder wat wils

AvaTarZ is hét klimbos in de buurt van Ommen waar je samen met vrienden, collega’s of familie de uitdaging aan kan gaan om je grenzen te verleggen. Naast het klimbos bieden wij dan ook verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen. Zo is er voor ieder wat wils! Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, schoolreisje, kinderfeestje, vriendenuitje of familie uitje. Wil je met het hele team vergaderen op een rustige locatie in de natuur? Dat kan! Wij bieden verschillende vergaderlocaties.

Reserveren klimbos Ommen

Via onze website kun je gemakkelijk reserveren bij hét klimbos in de buurt van Ommen. Wij bezorgen jullie een onvergetelijke dag! Bij de reservering kun je de keuze maken tussen een laag en een hoog klimparcours. Het lage parcours is speciaal ontwikkeld is voor kinderen vanaf 6 jaar. Het hoge klimparcours kunnen kinderen vanaf 10 jaar betreden. Heb je nog vragen over de arrangementen of over het klimbos? Wij geven je graag meer informatie dus neem gerust contact op of kom eens langs!