Klimbos Zwolle

Wil je graag naar een Klimbos in de buurt van Zwolle? Dat kan! In Deurningen is AvaTarZ gevestigd, met een ruim klimbos. Een klimbos staat voor avontuur, en dat is bij AvaTarZ niet anders. AvaTarZ is met 110 in moeilijkheid variërende uitdagingen het grootste klimbos van Nederland! Een bezoek aan het klimbos is een leuk dagje uit voor jong en oud. Voor elke leeftijd is er wat wils.

Laag en hoog klimparcour

Er wordt bij AvaTarZ onderscheid gemaakt tussen twee verschillende klimparcouren. Je kunt kiezen voor een laag klimparcour en een hoog klimparcour. Het verschil tussen deze twee parcouren is dat je het lage klimparcour speciaal is ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook vaders en moeders kunnen meeklimmen! Het hoge klimparcour mag door kinderen vanaf 10 jaar beklommen worden. Wanneer een volwassene meeklimt mogen kinderen vanaf 9 jaar ook het hoge klimparcour betreden.

Arrangementen klimbos Zwolle

AvaTarZ is erg leuk om te bezoeken wanneer je met het gezin een dagje uit wil. Maar naast het klimbos voor jong en oud biedt AvaTarZ nog vele andere arrangementen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bedrijfsuitje, schoolreisje, kinderfeestje, vriendenuitje of familie uitje! Bij AvaTarZ beleef je een uniek uitje voor jong en oud!

Bereikbaarheid

Overijssel heeft veel leuke activiteiten te bieden en het klimbos van AvaTarZ is daar één van. Wist je dat AvaTarZ eerder een prijs heeft gewonnen van de ANWB voor het leukste uitje van Overijssel? AvaTarZ is in Deurningen gevestigd en vanuit Zwolle is het gemakkelijk te bereiken met de auto. Via Heino, Raalte, Wieden en Borne bereikt je vanaf het centrum van Zwolle binnen ongeveer 55 minuten AvaTarZ.

Reserveren

Heb jij interesse in een avontuur in de natuur? Kom dan langs bij AvaTarZ! Wij doen ons best om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Je kunt gemakkelijk online reserveren. Bij de reservering maak je de keuze uit het hoge of lage parcour. Heb je nog vragen over een van de arrangementen van AvaTarZ? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag!