Paintball bij AvaTarz in Twente

Wil jij graag actief zijn tijdens jouw bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Twente?  Dan hebben wij wat bijzonders voor je! Door een unieke samenwerking tussen AvaTarZ en Paintball Warriors kun jij de hele dag genieten van leuke buitensport activiteiten inclusief eten en drinken. We bieden verschillende arrangementen met Paintball waaronder een teamuitje en een vrijgezellenfeest.

Hoe kan de dag eruit zien?

Jullie kunnen voor een deel zelf bepalen hoe de dag bij AvaTarz in Twente eruit komt te zien. Een voorbeeld van hoe jullie dag eruit kan zien:

Programma

 • Duur: 8,5 uur
 • Ontvangst met koffie/thee (optioneel met appelgebak of krentewegge)
 • 2,5 uur Klimmen en Zippen
 • Broodje ham / kaas + drankje na het klimmen
 • 2 uur Paintball (incl 100 paintballs)
 • BBQ met verschillende soorten vlees en salades
 • 4 drankjes p.p.
 • Minimaal 15 personen

Jullie beginnen de dag rustig bij AvaTarZ met een kopje koffie of thee. Zodra de koffie / thee op is, worden jullie klaargestoomd voor het klimavontuur. Na de gordelinstructie kan het klimmen in het grootste klimbos van Nederland beginnen. Over een periode van 2.5 uur zal jullie behendigheid op de proef worden gesteld. Het laatste half uur “Zip” je terug naar de hometree met de 180 meter lange Zipline.

Klaar met het klimmen dan gaan jullie met het hele gezelschap terug naar het terras van AvaTarZ. Jullie komen aan op het terras en worden ontvangen met een verfrissend drankje en een broodje ham of kaas. Bijgekomen van het klimmen gaan jullie met een kleine wandeling over het mooie Hulsbeek richting het paintballveld van Paintball Warriors en kan de actie beginnen! Paintball is een spannende teamsport waarbij tactiek en communicatie de sleutel zijn tot succes. Op één van de mooiste bosvelden van Nederland spelen jullie in verschillende spelmodi tegen elkaar onder professionele begeleiding. Bij Paintball Warriors speel je altijd met je eigen groep op je eigen veld. Elke deelnemer krijgt een volledige uitrusting en 100 paintballs. Indien nodig kunnen er meer paintballs bijgekocht kunnen worden.

Klaar met het paintballen dan gaan jullie met het hele gezelschap terug naar AvaTarZ om daar de dag af te sluiten met een heerlijke BBQ. Een groot aanbod aan verschillende soorten vlees en frisse salades zijn een welkome afsluiting voor de opgelopen trek door de inspanningen van de dag. Nog even gezellig nazitten met een drankje maakt jullie dag compleet.

   

Aanvullende opties:

 • Extra paintballs op locatie (€ 7.50 per 100)
 • Extra paintballs in het pakket (vanaf € 5,- per 100 in overleg met Paintball Warriors)
 • Een hazenpak voor de vrijgezel/chef (€ 20,-)
 • Expeditie AvaTarZ in plaats van klimmen/paintballen.

Dit pakket wordt aangeboden met een vanaf prijs van maar €85 per persoon.

Interesse gekregen? Neem contact met ons op via het contactformulier, telefonisch (0541 – 200 207) of via de mail (info@avatarz.nl). Voor meer informatie over het paintballen en de sfeer bij Paintball Warriors kijk op hun website: