Bel ons op 0541 - 200 207

De naam AvaTarZ

De naam AvaTarZ

Waar komt de naam AvaTarZ vandaan? Het is een veelgevraagd item bij onze bezoekers. Feitelijk is de naam het gevolg van een spannende speurtocht waarbij we gekeken hebben naar avontuur in de bossen en oerwoud. Hierbij kwamen we al snel op Tarz. Het verwijst naar TARZAN, klinkt stoer, begint met een Twentse T (Twente, Tukkers, Trots, Technologie) en heeft een rollende R. Het begon dus met TARZ.

Omdat we graag binnen de overkoepelende visie willen werken met de 4 basiselementen: Aarde, Lucht, Water en Vuur bedacht ons reclamebureau AvaTarZ. Hierbij associeert de tekenfilm Avatar met de 4 elementen en de bioscoopfilm Avatar met actie en bescherming van de natuur en de bijzondere levensvormen. Dit sprak ons aan en paste in de visie.

Genoemde elementen worden ook gebruikt in onze plannen voor de doorontwikkeling van het gebied. AvaTarZ allitereert verder met Avontuur en behelst van A tot Z een volledig concept. In combinatie met de basiselementen hopen we dat je bij ons in een natuurlijke balans komt.

Begin jou speurtocht en boek nu!

Vul het formulier in