Workshop Haka met Helden in Twente

Unieke workshop HAKA in Twente!

Met je vrienden, collega’s of teamgenoten de dans vol met symboliek en vuur leren kennen? Kom dan naar AvaTarZ in Twente en leer de HAKA.
De HAKA is een traditionele dans die in allerlei bijzondere gelegenheden wordt opgevoerd. De dans komt van oorsprong van de Maori’s. Waarschijnlijk de bekendste HAKA is de Ka Mate, die al jarenlang door het Nieuw-Zeelandse Rugbyteam, de All Blacks, vóór het begin van iedere wedstrijd wordt uitgevoerd. Een dans uitgevoerd met krachtige gebaren en sterke kreten met natuurlijk als bedoeling om de tegenstanders te imponeren.

Behalve de uitstraling en emotie is plezier verzekerd! Wil je dus samen met vrienden of collega’s de HAKA leren. Bel ons dan voor deze leuke (team) activiteit. De workshop Haka is ook prima te combinatie met een vergaderarrangement of lunch.

Voorbeeld arrangement:

  • 14:30  Ontvangst met koffie en appelgebak.
  • 15:15   HAKA met Helden
  • 16:30  Workshop Digitale fotografie
  • 18:00  Afsluitende BBQ

Interesse of wil je meer weten over onze andere (zakelijke) arrangementen? Kom gerust langs om een kijkje te nemen en de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een (Oldenzaals) bakje koffie of vul hier het contactformulier in.