Beleef een uniek en actief vrijgezellenfeest in de buitenlucht in Twente!

Een vrijgezellenfeest in Twente waar jij, je vrienden en de bruid(egom) nog lang over zullen napraten? Bij AvaTarZ beleef je met elkaar een vrijgezellenfeest in Twente om nooit te vergeten! Op het uitdagende klimparcours van AvaTarZ in Overijssel ervaren jullie een aaneenschakeling van hoogtepunten. Moedig elkaar aan om de grenzen op te zoeken en haal er als team alles uit! Om het klimparcours vervolgens af te sluiten met de spectaculaire lange zipline. 

Bij AvaTarZ beleef je een uniek en actief vrijgezellenfeest in de buitenlucht in Twente. Jullie gaan op een ontspannende, gezellige en sportieve manier spelen, maar vooral een leuke dag ervaren! Hoe jullie het vrijgezellenfeest willen indelen is helemaal aan jullie. Jullie kunnen een arrangement reserveren om te klimmen op het grootste klimparcours van Nederland of een compleet verzorgde dag inclusief hapjes en drankjes en andere activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn ‘Expeditie AvaTarZ’ of de Break In. Voor ieder vrijgezellenfeest hebben we een passend arrangement! 

Onderstaande arrangementen zijn te boeken vanaf 15 personen.

 

 • Uniek en actief vrijgezellenfeest
 • Ontspannend
 • Geheel zelf samen te stellen
 • Grensverleggend
 • Combineer met andere activiteiten

Kies een arrangement dat past bij jouw groep.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Ontvangst met koffie en thee (optioneel: met appelgebak of krentenwegge)
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • Lunch
 • Break-In
 • BBQ / Buffet / Pizza
 • Afsluitend drankje

vanaf €32 p.p.

3 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Ontvangst met koffie en thee (optioneel: met appelgebak of krentenwegge)
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • Lunch
 • Break-In
 • BBQ / Buffet / Pizza
 • 4 Drankjes p.p.

vanaf €96 p.p.

8.5 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Klimmen

Met de in totaal 110 uitdagende hindernissen en meer dan zes verschillende routes is AvaTarZ in Overijssel het grootste klimpark van Nederland. En In de laatste vergelijkende testen van de ANWB ook als beste getest.  
Op de aaneenschakeling van hoogtepunten, start je bij het hoge klimparcours met je team op een hoogte van zes meter. De in moeilijkheid variërende uitdagingen zoals de rollende stijgbeugels of de Tarzan Jump brengen jullie uiteindelijk naar een hoogte van twaalf meter, waarvandaan jullie met de een zipline over 200 meter weer naar het beginpunt ‘vliegen. Uitdagend en enorm kicken! 

HAKA

Deze symbolische dans stamt van de Maori’s in Nieuw Zeeland. De HAKA kenmerkt zich door krachtige gebaren en sterke kreten die als doel hebben om de tegenstander te imponeren. Het leren van de HAKA is een perfecte teambuildingsactiviteit, waarbij uitstraling, emotie en plezier centraal staan! 
De bekendste HAKA is de Ka Mate. Deze HAKA wordt altijd door het Nieuw-Zeelandse Rugbyteam, de All Blacks, vóór het begin van iedere wedstrijd uitgevoerd.  

Wil je samen met vrienden of collega’s de HAKA leren? Dan is plezier verzekerd. Maar daarnaast ervaar je ook het gevoel van eenheid. De workshop HAKA duurt ongeveer een uur en wordt vaak gecombineerd met een andere activiteiten bij een team– of bedrijfsuitje.   

BBQ

Onze visie op duurzaamheid en kwaliteit vertaalt zich door naar ons horecaconcept. We kiezen voor een stoere BBQ-uitstraling met keurslagers kwaliteit (o.a. biefstuk, shaslick, sate, hamburger, karbonade, zalm). Samen met frisse salades maken we de BBQ compleet met diverse soorten stokbrood en natuurlijk lekkere sauzen (ook satesaus). Voor elk wat wils.  

Anders dan de gasbarbecues bieden we ook de optie van de houtgestookte barbecue (zie foto). Deze vorm van barbecueën duurt langer, is superstoer en heeft bijzondere producten. Het is meer een belevingsbarbecue en is inclusief een grillmaster vanuit AvaTarZ. Behalve luxe vlees- en vissoorten als entrecote, rib-eye, zalm en garnalen omvat deze houtgestookte BBQ o.a. ook gevulde portobello’s en – paprika’s. Het is daarmee ook voor vegetariërs een feestje. 

Break In

Breek niet uit, maar breek in bij AvaTarZ!  In de buitenlucht dagen we je uit voor de ‘omgekeerde’ Escape Room. Op ons terrein van 4 ha. Speel je namelijk met de basiselementen van de natuur: lucht, aarde water en vuur. De opdrachten staan hiervoor in een speciaal ontworpen boekje als leidraad.  Met een instructeur als (nood)hulp op de achtergrond.  

Met je team trotseer je de elementen. Wanneer je de opdrachten hebt afgerond en de symbolen hebt weten te bemachtigen, kun je de codes van Eytukan kraken op de mysterieuze draaischijf. Het snelste team ontdekt de magie van de sleutel en kan na binnenkomst genieten van een heerlijke traktatie.  

 

Expeditie AvaTarZ

Ga met je teamleden de competitie aan met het op het populaire Expeditie Robinson geinspireerde “Expeditie AvaTarZ”. Battle met de ander teams tijdens verschillende uitdagende proeven. Verleg jullie grenzen en test elkaars kennis, inzicht en behendigheid om zo nog beter te leren samenwerken en natuurlijk om de deelnemers uit het andere team te verslaan. Afhankelijk van de groepsgrootte worden de teams ingedeeld. De teams kiezen hun eigen captain en zijn zichtbaar aan de verschillende kleuren bandana’s. Een actief bedrijfsuitje in Twente in de buitenlucht!  

Paintballen

Nog niet actief genoeg geweest na het klimmen of de expeditie? Je kunt jullie vrijgezellenfeest in Twente uitbreiden met een actief én competitief potje paintball! Deel jullie team op in twee of meerdere teams en schiet met verfballetjes op je vrienden uit het andere team.

Wat anderen zeggen

 • Wat hebben we een prachtige middag gehad bij AvaTarZ. De koffie met appeltaart was een heerlijke start. Daarna werden we door vriendelijk personeel in de gordels geholpen en volgde de instructie. We vonden het klimmen best spannend, maar Siebe wist ons met goede tips te helpen. Hierdoor hebben we onszelf overwonnen. We komen graag nog eens weer.

  Tessa

  .

 • Vanuit het verleden zijn we al vaker bij AvaTarZ geweest. We waren blij verrast met de Break In. Vooral onze vrijgezel was erg fanatiek 😉. We waren wel onzeker hoe de BBQ voor onze vrijgezellenmiddag zou worden ingevuld. Geheel onterecht!. Via deze weg willen we jullie bedanken voor het lekkere vlees en de zeer uitgebreide groentesalades (maar liefst 4). Voor ons meidengroep was dat helemaal perfect. Een echte aanrader! We komen zeker weer!

  Anette

  .

 • Het was top geregeld mannen en vrouwen van AvaTarZ. Ik was behoorlijk laat met het reserveren, maar jullie hebben ons een mooie middag weten te bezorgen. Dank jullie wel!
  Alle medewerkers heel erg bedankt voor deze leuke dag!

  Steven

  .

Over Avatarz

AvaTarZ is dé plek in Twente waar je terechtkunt voor een actief en uitdagend vrijgezellenfeest. Geen suf uitje, maar een ware uitdaging voor ieder teamlid! Vermaak je urenlang op diverse hoogtes op het klimparcours, leef je samen met je groep uit met Expeditie AvaTarZ en geniet van een heerlijke BBQ als afsluiter van een geslaagd vrijgezelllenfeest. Het klimbos van AvaTarZ in Overijssel is geschikt voor jong en oud. Je kunt bij ons terecht voor een schoolreisje, kinderfeestje, dagje uit met het gezin of voor een bedrijfsuitje of personeelsuitje.