Beleef een uniek en actief vrijgezellenfeest in de buitenlucht in Twente!

Een vrijgezellenfeest in Twente waar jij, je vrienden, je familie en de bruid(egom) nog lang over zullen napraten? Bij AvaTarZ beleef je met elkaar een vrijgezellenfeest in Twente om nooit te vergeten! Op het uitdagende klimparcours van AvaTarZ in Overijssel ervaren jullie een aaneenschakeling van hoogtepunten. Moedig elkaar aan om de grenzen op te zoeken en haal er als team alles uit! Komen jullie met z’n allen tot het spectaculaire einde: de zipline? 

Bij AvaTarZ beleef je een uniek en actief vrijgezellenfeest in de buitenlucht in Twente. Jullie gaan op een ontspannende, gezellige en sportieve manier spelen, maar vooral een leuke dag ervaren! Hoe jullie het vrijgezellenfeest willen indelen is helemaal aan jullie. Jullie kunnen langskomen om te klimmen op het grootste klimparcours van Nederland of een compleet verzorgde dag inclusief hapjes en drankjes en andere activiteiten, zoals de ‘Expeditie AvaTarZ’, beleven. Voor ieder vrijgezellenfeest hebben we wat wils! 

Onderstaande arrangementen zijn te boeken vanaf 15 personen. Wanneer je met minder personen wilt komen, verzoeken wij je contact met ons op te nemen. 

 

Waarom Avatarz

 • Uniek en actief vrijgezellenfeest
 • Ontspannend
 • Geheel zelf samen te stellen
 • Grensverleggend
 • Combineer met andere activiteiten

Kies een arrangement dat past bij jouw groep.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Ontvangst met koffie en thee (optioneel: met appelgebak of Twentse krentenwegge)
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • Lunch
 • Pauze drankje
 • Break-In
 • BBQ / buffet
 • Afsluitend drankje

vanaf €24 p.p.

3 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Ontvangst met koffie en thee (optioneel: met appelgebak of Twentse krentenwegge)
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • Lunch
 • Pauze drankje
 • Break-In
 • BBQ / buffet
 • 4 Drankjes p.p.

vanaf €79.75 p.p.

8.5 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Klimmen

Met de in totaal 110 uitdagende hindernissen en meer dan zes verschillende routes is AvaTarZ in Overijssel het grootste klimpark van Nederland. En In de laatste vergelijkende testen van de ANWB ook als beste getest.  
Op de aaneenschakeling van hoogtepunten, start je bij het hoge klimparcours met je team op een hoogte van zes meter. De in moeilijkheid variërende uitdagingen zoals de rollende stijgbeugels of de Tarzan Jump brengen jullie uiteindelijk naar een hoogte van twaalf meter, waarvandaan jullie met de een zipline over 200 meter weer naar het beginpunt ‘vliegen. Uitdagend en enorm kicken! 

HAKA

Deze symbolische dans wordt als sinds de oorsprong door de Maori’s bij verschillende bijzondere gelegenheden opgevoerd. De HAKA kenmerkt zich door krachtige gebaren en sterke kreten die samen als doel hebben om de tegenstander te imponeren. Het leren van de HAKA is een perfecte teambuildingsactiviteit, waarbij uitstraling, emotie en plezier centraal staan! 
De bekendste HAKA is de Ka Mate. Deze HAKA wordt altijd door het Nieuw-Zeelandse Rugbyteam, de All Blacks, vóór het begin van iedere wedstrijd uitgevoerd. De krachtige gebaren en vooral de eenheid die het team uitstraalt, maken onmiskenbaar indruk op de tegenstander. 

BBQ

Onze visie op duurzaamheid en kwaliteit vertaalt zich door naar ons horecaconcept. We kiezen voor een stoere BBQ-uitstraling met keurslagers kwaliteit (biefstuk, shaslick, sate, hamburger, karbonade, zalm). Samen met frisse salades maken we de BBQ compleet met diverse soorten stokbrood en natuurlijk lekkere sauzen (ook satesaus). Voor elk wat wils. 
Anders dan de gasbarbecues bieden we ook de optie van de houtgestookte barbecue (zie foto). Deze vorm van barbecueën duurt langer, is superstoer, heeft bijzondere producten, maar vraagt wel bakdeskundigheid vanuit de groep of via AvaTarZ  

Break In

Breek niet uit, maar breek in bij AvaTarZ Buiten …. op Covid-proof afstand dagen we je uit voor de omgekeerde Escape Room. Op ons terrein van 4 ha. speel je namelijk met de basiselementen van de natuur: lucht, aarde water en vuur. De opdrachten staan hiervoor in een speciaal ontworpen boekje als leidraad.  Met een instructeur als (nood)hulp op de achtergrond. 

Met je team trotseer je de elementen. Wanneer je de opdrachten hebt afgerond en de symbolen hebt weten te bemachtigen, kun je de codes van Eytukan kraken op de mysterieuze draaischijf. Het snelste team ontdekt de magie van de sleutel en kan na binnenkomst genieten van een heerlijk traktatie. 

 

Expeditie AvaTarZ

Expeditie AvaTarZ is erg populair als bedrijfsuitje. Ga met je collega’s of teamleden de competitie aan met op het populaire Expeditie Robinson geïnspireerde ‘Expeditie AvaTarZ’. In teams voeren jullie de uitdagende proeven uit. Verleg jullie grenzen en test elkaars kennis, inzicht en behendigheid om zo nóg beter te leren samenwerken en natuurlijk om je collega’s uit de andere teams te verslaan! Een actief bedrijfsuitje in Twente in de buitenlucht! 

Paintballen

Nog niet actief genoeg geweest na het klimmen of de expeditie? Je kunt jullie vrijgezellenfeest in Twente uitbreiden met een actief én competitief potje paintball! Deel jullie team op in twee of meerdere teams en schiet met verfballetjes op je vrienden uit het andere team.

Wat anderen zeggen

 • Dank je wel voor jullie organisatie van een gezellige middag voor onze groep. We hebben alleen enthousiaste reacties van collega’s ontvangen naderhand.Het was prima verzorgd:
  - Koffie & Taart en de slagroom prima,
  - klimmen hebben mijn collega’s met veel plezier gedaan,
  - de Expeditie was gezellig onderhoudend
  - de afsluitende bbq was meer dan prima verzorgd (goed, lekker en meer dan voldoende) en op een mooi plekje voor onze groeps(grootte)
  - De manier van drankjes (met een pot vol muntjes) is ons goed bevallen.
  - En niet te vergeten, plezierige mensen tijdens de spellen en in de bediening
  Kortom een uiterst geslaagde middag, bedankt allemaal. Dat het perfecte weer een positieve bijdrage had was alleen mooi meegenomen.

  Frank

  .

 • Wij hebben echt een ontzettend leuke middag bij jullie gehad. We werden super vriendelijk en enthousiast ontvangen en de koffie en taart smaakte ook heerlijk!
  Vervolgens hebben wij de Expeditie Avatarz gedaan, deze oefeningen waren ook echt super gaaf om te doen. (eigenlijk duurde het stiekem nog wel iets te kort 😉)

  Ellen

  .

 • En toen kwam de BBQ! Deze was TOP geregeld! Het vlees was goed en de salades etc eromheen waren ook heerlijk.
  Wij hebben een leuk feestje gebouwd 😃 😃
  Dus al met al, een geslaagd vrijgezellenfeest en we gaan zeker weten nog een keer terugkomen voor een van de andere activiteiten.

  Alle medewerkers heel erg bedankt voor deze leuke dag!

  Els

  .

Over Avatarz

AvaTarZ is dé plek in Twente waar je terechtkunt voor een actief en uitdagend vrijgezellenfeest. Geen suf uitje, maar een ware uitdaging voor ieder teamlid! Vermaak je urenlang op diverse hoogtes op het klimparcours, leef je samen met je groep uit met Expeditie AvaTarZ en geniet van een heerlijke BBQ als afsluiter van een geslaagd vrijgezelllenfeest. Het klimbos van AvaTarZ in Overijssel is geschikt voor jong en oud. Je kunt bij ons terecht voor een schoolreisje, kinderfeestje, dagje uit met het gezin of voor een bedrijfsuitje of personeelsuitje.