Arrangementen Juf Talent

Onderstaande arrangementen zijn een toevoeging op de schoolreis arrangementen van Avatarz. Dit zal altijd een meerprijs inhouden. *Extra kosten in overleg.

Kosten per kind: €4,50

Avontuur in de Natuur:

  • Buiten is van alles te beleven; samen ontdekken, ervaren en bewegen. Juf Talent gaat er met een groep kinderen op uit het bos in om uit hun hoofd te komen en in hun lijf te zijn.  Met weinig tot geen materialen worden allerlei spelvormen aangeboden. Kinderen leren spelenderwijs wat over zichzelf en de ander, waarbij plezierbeleving voorop staat.

Basisschool onderbouw; groep 1 t/m 6.

Deelname: 10 tot 15 kinderen.

Talentenjacht:

  • Een ‘Talentenjacht’ waarbij niet de beste wint, maar iedereen wordt gestimuleerd en uitgedaagd om z’n eigen talenten te ontdekken en onderzoeken. Er is geen competitie-element; iedereen doet mee op zijn eigen manier en (juist) dat is ok! In groepjes bepalen kinderen hun eigen parcours waarbij ze elkaar op diverse manieren ‘tegen-komen’. Samen plezier beleven en respect voor elkaar staan voorop.

Basisschool  groep 4 t/m 8.

Deelname: 10 tot 30 kinderen.

Geluksvogel(speur) tocht:

  • Aan de hand van een belevingsverhalen (uit de positieve psychologie)leiden ‘Geluksvogels’  kinderen in groepjes door het bos, op zoek naar boodschappen en met aanwijzingen die de sleutel vormen voor….GELUK!   Werk samen, praat met elkaar en…kraak de schatkist. Naast levenslessen krijgen we van de vogels ook lessen over de natuur.

Basisschool  groep 4 t/m 8.

Deelname: 10 tot 30 kinderen.

“Lol in bewegen”

  • Onder begeleiding van Juf Talent worden er creatieve spelvormen aangeboden (uit de Sherboren methodiek) waarbij plezierbeleving voorop staat (niet de prestatie!).Met je lijf valt er van alles te beleven met weinig tot geen materiaal.Het samenspelen stimuleert het vertrouwen in jezelf en ook in de ander, waardoor positieve ervaringen worden opgedaan mét elkaar. Lekker uit je hoofd en in je lijf!

Basisschool  groep 1 t/m 7.

Deelname: 10 tot 30 kinderen