Familie uitje in Twente organiseren? Beleef een uniek en actief dagje uit met de familie!

Een familie uitje in Twente waar jij en je familie of gezin nog lang over zullen napraten! Want bij AvaTarZ in Overijssel vind je het grootste klimbos van Nederland en beleef je met elkaar een familie uitje om nooit te vergeten! Kies je voor stoer en spannend? Of liever een gezellige gezamenlijke activiteit die voor ieder familielid toegankelijk is? Er is voor ieder wat wils!

Op het uitdagende klimparcours van AvaTarZ in Deurningen (Overijssel)  beleven jullie op grote hoogte spannende momenten. Moedig elkaar aan om de grenzen op te zoeken en haal er als team alles uit! Komen jullie tijdens jullie familieuitje met z’n allen tot het spectaculaire einde: de zipline? De jongsten kunnen ondertussen lekker spelen in de speeltuin met een groot springkussen!

Maar bij AvaTarz in Twente kun je ook andere beleef je unieke en actieve uitjes in de buitenlucht beleven. Denk hierbij aan Expeditie AvaTarZ, de Break In of gezamenlijk de Haka leren. Succes verzekerd! Bij AvaTarZ gaan jullie op een ontspannende, gezellige en sportieve manier spelen, maar vooral een leuke dag beleven! En hoe jullie die dag willen indelen is helemaal aan jullie. Buiten het grootste klimparcours van Nederland of andere activiteit kunnen we de dag compleet verzorgen dag inclusief hapjes/drankjes, BBQ of Pizza Party.

De prijzen zijn gebaseerd op volwassenen.

Onderstaande arrangementen zijn te boeken vanaf 15 personen. Wanneer je met minder personen wilt komen, verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

 

 • Uniek en actief familie uitje
 • Voor ieder toegankelijk
 • Geheel zelf samen te stellen
 • Grensverleggend
 • Combineer met andere activiteiten

Kies een arrangement dat past bij jouw groep.

Of neem contact op voor een aangepast arrangement

Brons

 • Ontvangst met koffie, thee en frisdrank
 • Appelgebak
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • Lunch
 • BBQ / buffet
 • Afsluitend drankje

vanaf €29 p.p.

4 uur

Kies dit arrangement

Goud

 • Ontvangst met koffie, thee en frisdrank
 • Krentenwegge
 • Klimmen / expeditie AvaTarZ
 • Lunch
 • BBQ / buffet
 • 4 Drankjes p.p.

vanaf €54.50 p.p.

8.5 uur

Kies dit arrangement

Over de activiteiten

Klimmen

Met de in totaal 110 uitdagende hindernissen en meer dan zes verschillende routes is AvaTarZ in Overijssel het grootste klimpark van Nederland. En In de laatste vergelijkende testen van de ANWB ook als beste getest.  
Op de aaneenschakeling van hoogtepunten, start je bij het hoge klimparcours met je team op een hoogte van zes meter. De in moeilijkheid variërende uitdagingen zoals de rollende stijgbeugels of de Tarzan Jump brengen jullie uiteindelijk naar een hoogte van twaalf meter, waarvandaan jullie met de een zipline over 200 meter weer naar het beginpunt ‘vliegen. Uitdagend en enorm kicken! 

Expeditie AvaTarZ

Expeditie AvaTarZ is erg populair als familieuitje. Ga met je familieleden de competitie aan met op het populaire Expeditie Robinson geïnspireerde ‘Expeditie AvaTarZ’. In teams voeren jullie de uitdagende proeven uit. Verleg jullie grenzen en testen elkaars kennis, inzicht en behendigheid om zo nóg beter te leren samenwerken en natuurlijk om je familieleden uit de andere teams te verslaan! Een actief familieuitje in Twente in de buitenlucht! 

 

Break In

Breek niet uit, maar breek in bij AvaTarZ Buiten …. op Covid-proof afstand dagen we je uit voor de omgekeerde Escape Room. Op ons terrein van 4 ha. speel je namelijk met de basiselementen van de natuur: lucht, aarde water en vuur. De opdrachten staan hiervoor in een speciaal ontworpen boekje als leidraad.  Met een instructeur als (nood)hulp op de achtergrond. 

Met je team trotseer je de elementen. Wanneer je de opdrachten hebt afgerond en de symbolen hebt weten te bemachtigen, kun je de codes van Eytukan kraken op de mysterieuze draaischijf. Het snelste team ontdekt de magie van de sleutel en kan na binnenkomst genieten van een heerlijk traktatie. 

Terras

Ons zonovergoten terras is 2020 volledig vernieuwd en opnieuw ingericht. Het terras is gelegen achter de receptie en biedt veel ruimte. De inrichting is met stoere tafels en praktische stoelen en banken. Dicht bij de grote weg beleef je een hele andere wereld omringt door natuur.  Door de mooie ligging biedt het veel zonuren. Maar mocht het te warm worden, is er mogelijkheid om de schaduw op te zoeken. 
Het vernieuwde terras is zo ingericht dat de 1,5 meter afstand houden gemakkelijk is. Door het gebruik van looppaden en éénrichtingsverkeer hanteren wij de RIVM-maatregelen. Wij proberen het besmettingsniveau zo laag mogelijk te houden. Daarvoor gebruiken wij glazen flesjes frisdrank, kartonnen (wegwerp) bekers voor de koffie/thee, papieren menukaarten (worden na gebruikt weggegooid) en uiteraard worden de tafels na gebruik schoongemaakt. Verder worden de toiletten regelmatig gedesinfecteerd. 

BBQ

Onze visie op duurzaamheid en kwaliteit vertaalt zich door naar ons horecaconcept. We kiezen voor een stoere BBQ-uitstraling met keurslagers kwaliteit (biefstuk, shaslick, sate, hamburger, karbonade, zalm). Samen met frisse salades maken we de BBQ compleet met diverse soorten stokbrood en natuurlijk lekkere sauzen (ook satesaus). Voor elk wat wils. 
Anders dan de gasbarbecues bieden we ook de optie van de houtgestookte barbecue (zie foto). Deze vorm van barbecueën duurt langer, is superstoer, heeft bijzondere producten, maar vraagt wel bakdeskundigheid vanuit de groep of via AvaTarZ  

Twentse Toplunch

Waar proef je brood zoals het bedoeld is? Goed gerezen, natuurlijke ingrednten en een heerlijk geurende korst! In mooie vormen en in combinaties van rustique wit tot donker meergranen.   
Bij AvaTarZ krijg je de smaak te pakken en snij je zelf de plakken …. lekker dik! 
Ook beleggen doe je zelf…. lekker dik. Met luxe kazen, heerlijke vleeswaren of vis. Maar het kan natuurlijk ook lekker zoet. 
De Twentse Toplunch wordt gecompleteerd met koffie/thee, yoghurt, vers fruit en natuurlijk melk en jus d’orange. 

Wat anderen zeggen • Jammer genoeg waren wij senioren niet in de gelegenheid om foto’s van onze kleinkinderen te maken, tijdens het klimparcours, maar wat hebben wij met zijn allen genoten, de kleinkinderen van de klimpartij en wij als grootouders onze kleinkinderen op zo’n uitdagende, verantwoorde manier bezig te zien. Grandioos, eens wat anders dan het mobieltje en veel gezonder. Wij willen jullie allen die hieraan verbonden zijn complimenteren met de werkzaamheden van ieder van jullie op de zijne/hare manier verricht. Wij komen graag nog eens bij jullie terug.

  Gerard

  uit Oldenzaal

 • Wij hebben echt een ontzettend leuke middag bij jullie gehad. We werden super vriendelijk en enthousiast ontvangen en de koffie en taart smaakte ook heerlijk!
  Vervolgens hebben wij de Expeditie Avatarz gedaan, deze oefeningen waren ook echt super gaaf om te doen. (eigenlijk duurde het stiekem nog wel iets te kort 😉)

  Ellen

  uit Hengelo

 • De bbq was TOP geregeld! Het vlees was goed en de salades etc eromheen waren ook heerlijk.
  Wij hebben een leuk feestje gebouwd 😃 😃
  Dus al met al, een geslaagd teamuitje en we gaan zeker weten nog een keer terugkomen voor een van de andere activiteiten.

  Alle medewerkers heel erg bedankt voor deze leuke dag!

  Els

  uit Enschede

Over Avatarz

AvaTarZ is dé plek in Twente waar je terechtkunt voor een actief en uitdagend familie uitje. Een ware uitdaging voor de hele familie! Kom ook langs met jouw familie en vermaak je urenlang op diverse hoogtes op het klimparcours, beleef samen met je familie Expeditie AvaTarZ en geniet van een heerlijke BBQ als afsluiter voor een geslaagd familie uitje! Het klimbos van AvaTarZ in Overijssel is populair onder jong en oud. Bekijk de activiteiten, arrangementen en boek vandaag nog! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Naast een actieve en unieke familie uitjes kun je bij Avatarz in Deurningen ook terecht voor een schoolreisje, kinderfeestje, vriendenuitje of teamuitje. Wij zijn gevestigd in Deurningen, slechts op 15 tot 20 minuten afstand van Almelo, Hengelo en Enschede.