COVID-19 maatregelen

Bij AvaTarZ staat VEILIGHEID van onze gasten en medewerkers met hoofdletters geschreven! Hieronder valt ook COVID-19. Binnen de buitensportsector zijn daartoe regels opgesteld waar iedereen zich aan dient te houden. Als basis gelden natuurlijk de RIVM regels en daarnaast de NOC*NSF regels tijdens het bezoek aan ons klimbos.

Aanvullende regels AvaTarZ:

  1. Vooraf reserveren is verplicht. Dit werkt via een online boeking waarmee ook de betaling online geregeld is. Op deze wijze zal er minimaal contact zijn met de receptie en zal de aanmelding sneller verlopen.
  2. Wanneer een deelnemer last heeft van een verkoudheid, ziekte of verschijnselen van COVID-19, dient de reservering te worden geannuleerd. Uiteraard is dit kosteloos. 
  3. Wij adviseren onze gasten indien mogelijk op de fiets te komen.
  4. Klimmers worden verzocht op tijd te komen en zich 30 minuten voor de klimtijd te melden bij de receptie. Mocht je te laat komen, kan de reservering gewijzigd worden.
  5. Er zijn 3 desinfectie punten geplaatst. De eerste hangt bij de receptie, de tweede bij de gordel-uitgifte en een derde in het klimbos
  6. Bij het aantrekken van de gordels zal controle door een medewerker van AvaTarZ plaatsvinden.

Wil jij nou ook komen klimmen op één van onze uitdagende parcours? Reserveer dan nu!

Vul het formulier in