Kinderfeestje Lucht

Leuk dat je aan AvaTarZ denkt voor je kinderfeestje. We begrijpen het natuurlijk wel een beetje want een feestje bij AvaTarZ is kicken en een onvergetelijk moment! Zowel voor de jarige als voor de vriendjes en vriendinnetjes. Behalve het feest is het hierbij fantastisch om te zien hoe kinderen hun grenzen verleggen. Want behalve de fun krijgt het zelfvertrouwen vaak een enorme boost. Misschien een reden dat AvaTarZ nogal eens de stempel: ‘vet-gaafste-kinderfeestje-ooit’ krijgt.

Het Lucht arrangement kost € 14,50 p.p. en gaat uit van minimaal 6 kinderen. Het arrangement bevat:

    • gebruik grote SpringkuZZen
    • Eigen tafel met taart
    • Onbeperkt ranja
    • Cool ijZje
  • Verrassing

Zijn de kinderen allen minimaal 10 jaar en wil de jarige liever op het hoge parcours klimmen dan is de meerprijs hiervoor  € 4,- per kind. De klimtijd is dan een half uur langer !

Graag maken we een voorstel voor het kinderfeest van je wensen. Klik hier rechtsonder en vul de gevraagde gegevens in. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een voorstel. Voor de andere kinderfeest arrangementen vanaf 6 kinderen klik op de opties Aarde,  Water of Vuur of vergelijk de arrangementen hieronder.

Wil je het feestje vieren met minder dan 6 kinderen, boek dan online het klimmen. Ben je tot slot lid van de FC Twente Kidsclub, klik dan even de volgende link aan en zie jouw voordeel bij AvaTarZ: http://www.fctwente.nl/kidsclub/vriendjes-acties

Foto’s kinderen met Taart en ranja / (Addies verjaardag)

AardeLuchtWaterVuur
Kidzparscours
SpringkuZZen
Eigen tafel
Cool IjZje
Onbeperkt ranja
Verrassing
Burger of Knak
Taart
Donut