Binnenste Buiten Winterarrangement

Onze gezellige en stoere Blokhut is de locatie om uw medewerkers, relaties, vrienden of familieleden op een andere wijze te ontvangen in de wintermaanden. Natuurlijk met een slokje, passend muziekje en vuurkorven voor de deur. Uw gasten worden ontvangen met een glaasje Boerenjongens of warme Gloeiwijn en Twentse Krentenwegge met roomboter.

Daarna een uurtje lekker naar buiten, de natuur van het Hulsbeek in o.l.v. een gids of in groepjes een spannende speurtocht volgen.

Blijft u liever lekker binnen, dan hebben we voor uw gasten de Winter-Kwis. Vragen over winterweetjes, het weer, wintersporten en muziekfragmenten. Natuurlijk kunnen we deze vragen aanvullen met opmerkelijke zaken binnen uw eigen bedrijf, vriendengroep of familie. Voor de winnaar ligt eeuwige roem en de AvaTarZ VuurprijZ gereed.

Na de activiteit staat het Twentse Winterbuffet gereed met bijvoorbeeld boerenkool en rookworst, hutspot met hachee en zuurkool met ribbetjes, aangevuld met mosterd, uitjes en andere passende lekkernijen.

Voorbeeld programma :

15.00 uur :  ontvangst met warme slok en Twentse lekkernij

15.30 uur :  de activiteit buiten of binnen naar keuze

16.30 uur : Twents Winterbuffet met drankjes

18.00 uur : noar huusZ

Tarieven vanaf 39.75 euro p.p. Minimaal 20 deelnemers

Vraag hier een vrijblijvend voorstel aan via het contactformulier en je hoort spoedig van ons of zoals ze in Twente zeggen ” ut komt dran ” .